ПОВЫШЕНИЕ КОМПЛЕКСА СВОЙСТВ КОНСТРУКЦИОННЫХ СТАЛЕЙ МИКРОЛЕГИРОВАННЫХ НИТРИДООБРАЗУЮЩИМИ ЭЛЕМЕНТАМИ



title:
ПОВЫШЕНИЕ КОМПЛЕКСА СВОЙСТВ КОНСТРУКЦИОННЫХ СТАЛЕЙ МИКРОЛЕГИРОВАННЫХ НИТРИДООБРАЗУЮЩИМИ ЭЛЕМЕНТАМИ
Тип: synopsis
summary:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтована актуальність роботи, сформульована мета роботи, викладені наукова новизна та практичне значення одержаних результатів, а також надані відомості щодо апробації результатів дисертаційної роботи.


У першому розділі проаналізовано та систематизовано літературні дані. Аналіз літературних джерел, присвячених побудуванню термокінетичних діаграм, дослідженню температурного інтервалу розчинення карбонітриду титана, вивченню особливостей бейнитного перетворення, дослідженню механічних властивостей сталей зі структурою бейніту та мартенситу після гартування та відпуску, показав, що процеси формування структури голчастого фериту в маловуглецевих сталях після гартування та відпуску вивчені недостатньо. В літературі відсутні дані про режими термічної обробки конструкційних сталей для отримання структури бейнітного голчастого фериту після відпуску, що можуть бути застосовані в промисловості. В різних роботах присутні суперечні дані щодо температурного інтервалу розчинності карбонітриду титану в сталях при нагріванні. Також існують суперечливі дані про механічні властивості маловуглецевих низьколегованих сталей зі структурою голчастого фериту відпуску. Сформульовано основні завдання дисертаційної роботи та визначено напрямки досліджень.


У другому розділі наведено дані про досліджувані матеріали та висвітлено основні методичні аспекти дисертаційної роботи.


Для досліджень були взяті мікролеговані алюмінієм, титаном та азотом сталі 20АТЮ та 15ХГСАТЮ, виробництва ВАТ «Дніпроспецсталь» та ПАТ «ЄВРАЗ – ДМЗ ім. Г. Петровського».

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)