МИНИИНВАЗИВНЫЕ ТОРАКОСКОПИЧЕСКИЕ МЕТОДИКИ  ПРИ СПОНТАННОМ ПНЕВМОТОРАКСЕ НА ФОНЕ НЕСПЕЦИФИЧЕСКИХ ЗАБОЛЕВАНИЙ ЛЕГКИХ : МІНІІНВАЗИВНІ ТОРАКОСКОПІЧНІ МЕТОДИКИ ПРИ СПОНТАННОМУ ПНЕВМОТОРАКСІ НА ТЛІ НЕСПЕЦИФІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ЛЕГЕНЬ



title:
МИНИИНВАЗИВНЫЕ ТОРАКОСКОПИЧЕСКИЕ МЕТОДИКИ  ПРИ СПОНТАННОМ ПНЕВМОТОРАКСЕ НА ФОНЕ НЕСПЕЦИФИЧЕСКИХ ЗАБОЛЕВАНИЙ ЛЕГКИХ
Альтернативное Название: МІНІІНВАЗИВНІ ТОРАКОСКОПІЧНІ МЕТОДИКИ ПРИ СПОНТАННОМУ ПНЕВМОТОРАКСІ НА ТЛІ НЕСПЕЦИФІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ЛЕГЕНЬ
Тип: synopsis
summary:

Матеріали і методи досліджень. Виконана робота ґрунтується на аналізі клінічних спостережень з обстеження та лікування 195 хворих із спонтанним пневмотораксом неспецифічної етіології, які знаходилися в клініці ДУ «ІЗНХ АМНУ» з 1994 по 2006 рр.


Усіх пацієнтів, у відповідності до поставлених задач, було поділено на дві групи.


Групу порівняння склали 115 хворих. Діагностичні методи, що використовувалися у вказаній групі, були традиційними, а хірургічна тактика та лікування не відрізнялися від загальноприйнятих у клініці.


Основна група була представлена 80 хворими. Хірургічна тактика й методи лікування пацієнтів цієї групи були обрані на підставі комплексного вивчення стану хворих із спонтанним пневмотораксом із застосуванням мініінвазивних технологій.


 


Більшу кількість хворих представили особи молодого працездатного віку. Загальна кількість хворих віком до 30 років склала 59,5% (116 пацієнтів). Слід також зазначити, що в 97 (49,7%) пацієнтів відмічений астенічний конституційний тип, високий зріст (вище 175 см) у поєднанні з низькою вагою тіла (до 75 кг).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины