ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЕ ИЗУЧЕНИЕ ПРОТИВОВОСПАЛИТЕЛЬНЫХ, РЕПАРАТИВНЫХ СВОЙСТВ ГУСТОГО ЭКСТРАКТА ИЗ КОРЫ ОЛЬХИ КЛЕЙКОЙ



title:
ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЕ ИЗУЧЕНИЕ ПРОТИВОВОСПАЛИТЕЛЬНЫХ, РЕПАРАТИВНЫХ СВОЙСТВ ГУСТОГО ЭКСТРАКТА ИЗ КОРЫ ОЛЬХИ КЛЕЙКОЙ
Альтернативное Название: ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ВИВЧЕННЯ ПРОТИЗАПАЛЬНИХ, РЕПАРАТИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГУСТОГО ЕКСТРАКТУ З КОРИ ВІЛЬХИ КЛЕЙКОЇ
Тип: synopsis
summary:

Матеріали та методи дослідження. Експериментальні досліди виконані на 90 білих нелінійних статевозрілих мишах масою 18-20 г, 540 білих нелінійних статевозрілих щурах масою 180-230 г, 60 мурчаках масою 350-430 г, 12 кролях породи Шиншила масою 2,5-3,0 кг. Тварини вирощені у розпліднику віварія ЦНДЛ НФаУ. Робота з тваринами проводилась згідно з міжнародними вимогами про гуманне ставлення до тварин та з дотриманням вимог директиви 86/609/ЕЕС з питань захисту тварин, а також „Методическими рекомендациями по выведению лабораторных животных из эксперимента” (Киев, 1986).


 


Густий екстракт з кори вільхи клейкої (ГЕКВК) отримали на кафедрі ботаніки НФаУ під керівництвом професора А.Г.Сербіна, шляхом екстракції етиловим спиртом з подальшим упарюванням та сушкою. Отриманий екстракт містить суму окислювальних фенолів, дубильні речовини, гідроксикоричні кислоти, катехіни, мікроелементи: калій, кальцій, магній та інші речовини.  

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины