\"Комбіноване лікування хворих на хропіння та обструктивне апное на основі використання фізичних методів впливу\".



title:
\"Комбіноване лікування хворих на хропіння та обструктивне апное на основі використання фізичних методів впливу\".
Альтернативное Название: \"Комбинированное лечение больных на храп и обструктивное апноэ на основе использования физических методов воздействия\".
Тип: synopsis
summary:

Матеріали і методи дослідження.   Під нашим наглядом знаходилось 150 хворих з хропінням та обструктивним апное. Клінічна ефективність запропонованих методів лікування представлена на діаграмі.


          На першому етапі виконання роботи була вивчена клінічна ефективність використання деяких фізичних факторів, а саме, дія низькою температурою, електромагнітними хвилями міліметрового діапазону та електричним струмом. Для цього були сформовані три клінічні групи хворих. Оцінка ефективності розроблених методів лікування проводилась у віддалені строки: через  1, 3, 6 і 12 місяців після його закінчення.


 


Проаналізувавши клінічну ефективність самостійного використання цих методів, відмітивши при цьому  їх позитивну дію, нами була розроблена уніфікована методика комбінованого лікування хворих з хронічною ронхопатією, основу якого складало хірургічне лікування в комбінації з електроміостимуляцією м’якого піднебіння  в післяопераційному періоді.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины