БИОЛОГИЧЕСКИЕ РИТМЫ СЕРДЕЧНО-СОСУДИСТОЙ СИСТЕМЫ: МЕХАНИЗМЫ ВОЗРАСТНЫХ ИЗМЕНЕНИЙ И ВОЗМОЖНЫЕ ПУТИ ИХ КОРРЕКЦИИ : БІОЛОГІЧНІ РИТМИ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ: МЕХАНІЗМИ ВІКОВИХ ЗМІН ТА МОЖЛИВІ ШЛЯХИ ЇХ КОРЕКЦІЇ



title:
БИОЛОГИЧЕСКИЕ РИТМЫ СЕРДЕЧНО-СОСУДИСТОЙ СИСТЕМЫ: МЕХАНИЗМЫ ВОЗРАСТНЫХ ИЗМЕНЕНИЙ И ВОЗМОЖНЫЕ ПУТИ ИХ КОРРЕКЦИИ
Альтернативное Название: БІОЛОГІЧНІ РИТМИ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ: МЕХАНІЗМИ ВІКОВИХ ЗМІН ТА МОЖЛИВІ ШЛЯХИ ЇХ КОРЕКЦІЇ
Тип: synopsis
summary:

Контингент обстежених та методи дослідження. Для рішення поставлених завдань було обстежено 410 здорових людей у віці від 20 до 79 років, які знаходилися на стаціонарному і амбулаторному обстеженні у загально-терапевтичному та кардіологічному відділеннях Інституту геронтології АМН України. Всі обстежені люди не мали ознак гострих та хронічних захворювань будь-якої етіології і за станом здоров'я відповідали віковим нормативам, розробленим в Інституті геронтології АМН України. Контингент обстежених людей був розділений на три вікові групи: 20-39 роки – молодий, 40-59 років – зрілий, 60-79 роки – літній вік (табл. 1).


Всі обстежувані люди одержували стандартне харчування,  перебували на вільному режимі з мінімальним рівнем щоденної фізичної активності. Тривалість нічного сну становила, у середньому, вісім годин (22.30 - 6.30).



 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины