Матеріали та методи досліджень. Поставленими у роботі завданнями було зумовлено проведення комплексу експериментальних, клінічних і лабораторних досліджень, представлених нижче. Експериментальні дослідження запроваджувалися з метою вивчення мі-нерального : ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ КОМПЛЕКСУ ГІГІЄНІЧНИХ ТА ОСТЕОТРОПНИХ ЗАСОБІВ ПРИ ВНУТРІШНЬОКІСТКОВІЙ ДЕНТАЛЬНІЙ ІМПЛАНТАЦІЇ



title:
Матеріали та методи досліджень. Поставленими у роботі завданнями було зумовлено проведення комплексу експериментальних, клінічних і лабораторних досліджень, представлених нижче. Експериментальні дослідження запроваджувалися з метою вивчення мі-нерального
Альтернативное Название: ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ КОМПЛЕКСУ ГІГІЄНІЧНИХ ТА ОСТЕОТРОПНИХ ЗАСОБІВ ПРИ ВНУТРІШНЬОКІСТКОВІЙ ДЕНТАЛЬНІЙ ІМПЛАНТАЦІЇ
Тип: synopsis
summary:

Матеріали та методи досліджень. Поставленими у роботі завданнями було зумовлено проведення комплексу експериментальних, клінічних і лабораторних досліджень, представлених нижче.


Експериментальні дослідження запроваджувалися з метою вивчення мінерального обміну у зоні кістка-імплантат з застосуванням радіоізотопних та патоморфологічних методів дослідження, а також токсико-гігієнічних досліджень складу для догляду за знімними зубними протезами „Протедез”.


Дослідження запроваджувалися у експериментально-біологічній клініці Інституту стоматології АМН України на білих щурах стадного розплоджування різних вікових груп (від 1- до 3-місячних), обох статей, які отримували стандартний повноцінний раціон.


Усього в експериментальних дослідженнях було використано 93 білих щури. У експерименті на тваринах відтворювалася модель дентальної імплантації шляхом перфорування буром 1 мм кістки .


У дільниці тіла нижньої щелепи, куди  вводився титановий імплантат (мікрогвинт) 3 мм завдовжки і діаметром 1,5 мм. Щурам другої групи проводилася аналогічна операція без введення імплантатів (псевдооперовані).


Для оцінки стану щелепної кістки у зоні імплантату користувалися радіоізотопними, гістоморфологічними методами дослідження.


 


Радіоізотопні дослідження. За 3 тижні згодом після дентальної імплантації тваринам вводився внутрішньочеревинно розчин 45CaCl2 по 10 000 імп/хв на 1 г маси тіла і за 24 год. згодом щурів забивали під легким ефірним наркозом методом тотального кровопускання. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины