НЕЙРОЕНДОКРИННІ ПОРУШЕННЯ ТА МОЖЛИВОСТІ ЇХ КОРЕКЦІЇ У ХВОРИХ З ВЕГЕТАТИВНОЮ ДИСФУНКЦІЄЮ : Нейроэндокринные нарушения И ВОЗМОЖНОСТИ ИХ КОРРЕКЦИИ У БОЛЬНЫХ С вегетативной дисфункции



title:
НЕЙРОЕНДОКРИННІ ПОРУШЕННЯ ТА МОЖЛИВОСТІ ЇХ КОРЕКЦІЇ У ХВОРИХ З ВЕГЕТАТИВНОЮ ДИСФУНКЦІЄЮ
Альтернативное Название: Нейроэндокринные нарушения И ВОЗМОЖНОСТИ ИХ КОРРЕКЦИИ У БОЛЬНЫХ С вегетативной дисфункции
Тип: synopsis
summary:

 


Матеріали та методи дослідження. Робота виконана протягом 2003-2006 рр. на кафедрі сімейної медицини НМАПО імені П.Л. Шупика та її клінічних базах: Центральна поліклініка Дарницького району м. Києва, навчально-практичний центр сімейної медицини Дарницького району (м. Київ), поліклініка сімейного лікаря “Русанівка” (м. Київ), Київський обласний кардіологічний диспансер.


На основі аналізу 1292 карт розвитку (форма №12) для подальшого обстеження і лікування було відібрано 460 осіб віком 15-18 років, яким був встановлений діагноз ВД. 15-річними вважали осіб віком від 14,5 до 15,5 років, 16-річними – від 15,5 до 16,5 років, 17-річними – від 16,5 до 17,5 років, 18-річними – від 17,5 до 18,5 років. Групу порівняння склали 130 практично здорових осіб відповідного віку.


При виявленні супутньої патології з боку внутрішніх органів підлітки включались в дослідження після відповідного лікування.


 


Загальна захворюваність та захворюваність за окремими нозологічними формами визначалась ретроспективно за даними статистичних звітів та матеріалами звернень за медичною допомогою у лікувально-профілактичні заклади.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины