КОМПЛЕКСНЕ ЛІКУВАННЯ ЛОКОРЕҐІОНАРНИХ РЕЦИДИВІВ ТА МЕТАСТАЗІВ РАКУ МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ У ЛІМФАТИЧНІ ВУЗЛИ : КОМПЛЕКСНОЕ ЛЕЧЕНИЕ ЛОКОРЕҐИОНАРНИХ рецидива И МЕТАСТАЗОВ рака молочной железы у лимфатических узлов



title:
КОМПЛЕКСНЕ ЛІКУВАННЯ ЛОКОРЕҐІОНАРНИХ РЕЦИДИВІВ ТА МЕТАСТАЗІВ РАКУ МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ У ЛІМФАТИЧНІ ВУЗЛИ
Альтернативное Название: КОМПЛЕКСНОЕ ЛЕЧЕНИЕ ЛОКОРЕҐИОНАРНИХ рецидива И МЕТАСТАЗОВ рака молочной железы у лимфатических узлов
Тип: synopsis
summary:

В основу дослідження включені відомості з історій хвороби, амбулаторних карт диспансерного спостереження 142 пацієнток, пролікованих у Донецькому обласному протипухлинному центрі в період з 1998 по 2005 роки з локореґіонарними рецидивами і метастазами раку молочної залози в зони реґіонарного лімфовідтоку.


Для проведення аналізу результатів використовували методи біостатистики  (Лапач С.Н. та ін., 2002; Лях Ю.Е. та ін., 2006).


Для представлення результатів дослідження використовували показник частоти прояву М % ознаки та помилку m %. Для оцінки ефективності запропонованої методики було розраховано 95 % вірогідний інтервал частоти, для чого використовували метод кутового перетворення Фішера. Для порівняння показників застосовували метод кутового перетворення Фішера (порівняння частоти  якісних ознак). Відмінність вважалася статистично значущою при рівні значущості р<0,05.


Оцінка ефективності методу проводилася шляхом розрахунку відносного ризику (ВР) та його 95 % вірогідного інтервалу (Сергіенко В.И., Бондарева І.Б., 2000).


Оцінку віддалених ефектів проводили методом побудови кривих виживання за методом Kaplan-Meier (Лапач С.Н. та ін., 2002; Лях Ю.Е. та ін., 2006). Порівняння кривих виживання проводилось за допомогою тесту long-rank.


Перевірка статистичних гіпотез проводилася в пакетах MedStat (Лях Ю.Є., Гур’янов В.Г., 2005) та Biostatica (Гланц С., 1999).


 


Усі пацієнтки, які були включені до протоколу дослідження, дали інформовану згоду на лікування.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины