АНАТОМІЯ І ТОПОГРАФІЯ НИРКОВИХ ПІРАМІД ЛЮДИНИ ЗРІЛОГО ТА ПОХИЛОГО ВІКУ У ПРОЕКЦІЇ НИРКОВИХ ВОРІТ (воксельне анатомічне моделювання)



title:
АНАТОМІЯ І ТОПОГРАФІЯ НИРКОВИХ ПІРАМІД ЛЮДИНИ ЗРІЛОГО ТА ПОХИЛОГО ВІКУ У ПРОЕКЦІЇ НИРКОВИХ ВОРІТ (воксельне анатомічне моделювання)
Альтернативное Название: Анатомия И ТИПОГРАФИЯ ПОЧЕЧНЫХ ПИРАМИД ЧЕЛОВЕКА зрелого и пожилого возраста В ПРОЕКЦИИ ПОЧЕЧНЫХ ВОРОТ (воксельной анатомическое моделирование)
Тип: synopsis
summary:

Матеріали і методи дослідження. Дисертаційне дослідження проведено за спеціально розробленою комплексною програмою із застосуванням сучасних методів морфометрії.


Досліджено 151 ізольовану нирку людини з метою відображення узагальнених вікових та індивідуальних анатомічних особливостей. Ниркові піраміди досліджували на зрізах кріопрепаратів ізольованих нирок у трьох взаємоперпендикулярних координатних площинах (фронтальній, горизонтальній і сагітальній).


 


У роботі використовували серії зображень томографічних зрізів, отриманих за результатами двадцяти КТ- і МРТ-досліджень нирок з контрастуванням мозкової речовини нирки, а також зображення топографічних зрізів тіла людини проекту Visible Human. Томографічні дослідження проводили за загальноприйнятими методиками з болюсним контрастуванням ниркових пірамід на базі Харківського обласного діагностичного центру. Дані проекту Visible Human одержані та використовувались відповідно до угоди з Національною бібліотекою медицини США (2006).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины