ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМАТИЧНОЇ МЕДІАСТИНАЛЬНОЇ ЛІМФОДИСЕКЦІЇ У ХВОРИХ НА РАК ЛЕГЕНІ



title:
ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМАТИЧНОЇ МЕДІАСТИНАЛЬНОЇ ЛІМФОДИСЕКЦІЇ У ХВОРИХ НА РАК ЛЕГЕНІ
Альтернативное Название: ЭФФЕКТИВНОСТЬ систематические средостения лимфодисекция У БОЛЬНЫХ РАКОМ ЛЕГКОГО
Тип: synopsis
summary:

      Матеріали і методи дослідження. В основу роботи покладені результати обстеження й спостереження над 165 хворими  на РЛ, що перебували на лікуванні в торакальному відділенні Харківського обласного клінічного онкологічного диспансеру в період з 2002 по 2007 роки. Усім хворим виконані радикальні оперативні втручання. Вік  обстежених хворих склав від 45 до 70 років. Найбільша кількість хворих була у віці 51-60 років. Середній вік хворих склав у першій групі 56,3±4,9, та у другій 57,1±4,1 років.


      Обстежені хворі були розділені на дві групи. Перша група порівняння- 84 хворих. У цій  групі хворим були виконані пневмонектомії або лобектомії з вибірковою лімфодисекцією. Друга група, яка досліджувалася включала 81 хворого, яким виконана пневмон- або лобектомія з іпсилатеральною СМЛД.


Обстежені хворі, у більшості випадків, були чоловіки. Кількість жінок у першій групі склала 6 ( 7,3 %), у другій  4 (4.9 % ).                                  


 


При аналізі локалізації пухлин у легенях відзначено, що в більшості хворих  I та II груп був центральний рак 67,8% та 65,4%.  Периферичний рак склав усього 32,2% та 34,6% відповідно. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины