ПОЗАМОЗКОВІ ПУХЛИНИ КРАНІОВЕРТЕБРАЛЬНОЇ ЛОКАЛІЗАЦІЇ. ДІАГНОСТИКА ТА ХІРУРГІЧНЕ ЛІКУВАННЯ



title:
ПОЗАМОЗКОВІ ПУХЛИНИ КРАНІОВЕРТЕБРАЛЬНОЇ ЛОКАЛІЗАЦІЇ. ДІАГНОСТИКА ТА ХІРУРГІЧНЕ ЛІКУВАННЯ
Альтернативное Название: внемозговые ОПУХОЛИ Краниовертебрального ЛОКАЛИЗАЦИИ. Диагностика и хирургическое лечение
Тип: synopsis
summary:

Методи та матеріали досліджень. Робота основана на результатах обстеження та лікування 93 хворих з позамозковими пухлинами ділянки краніовертебрального з’єднання, які знаходились на лікуванні в ДУ «Інститут нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова АМН України» з 1952 року по 2007 рік.


Хворі розділені на дві групи. В основній групі з 48 хворих, які знаходились на лікуванні в ДУ «Інститут нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова АМН України» з 1993 по 2007 роки, проводились сучасні діагностичні нейровізуалізуючі дослідження, застосовувались бокові хірургічні підходи до позамозкових пухлин краніовертебрального переходу та мікрохірургічна техніка видалення пухлин.


В контрольній групі 45 хворих, яким проводилось обстеження та лікування  в ДУ «Інститут нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова АМН України» в період  1952 - 1992 рр. Для діагностики застосовували традиційні нейрохірургічні дослідження та проводився хірургічний підхід до позамозкових пухлин краніовертебральної локалізації задньо-серединним доступом.


Інтраопераційні спостереження в основній групі включали дослідження з поетапною фотореєстрацією під час операцій анатомо-топографічних особливостей позамозкових пухлин краніовертебрального переходу та аналіз протоколів хірургічних втручань у хворих з новоутворами цієї локалізації.


В контрольній групі проводився аналіз протоколів хірургічних втручань у хворих з позамозковими пухлинами краніовертебральної локалізації.


 


Діагноз був верифікований у всіх спостереженнях на основі гістологічного дослідження. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины