РОЗВИТОК ТА СТАНОВЛЕННЯ ТОПОГРАФІЇ КЛУБОВО-СЛІПОКИШКОВОГО ВІДДІЛУ КИШКИ В ОНТОГЕНЕЗІ ЛЮДИНИ : РАЗВИТИЕ И СТАНОВЛЕНИЕ ТОПОГРАФИИ клубов-СЛИПОКИШКОВОГО ОТДЕЛА КИШКИ В онтогенезе человека



title:
РОЗВИТОК ТА СТАНОВЛЕННЯ ТОПОГРАФІЇ КЛУБОВО-СЛІПОКИШКОВОГО ВІДДІЛУ КИШКИ В ОНТОГЕНЕЗІ ЛЮДИНИ
Альтернативное Название: РАЗВИТИЕ И СТАНОВЛЕНИЕ ТОПОГРАФИИ клубов-СЛИПОКИШКОВОГО ОТДЕЛА КИШКИ В онтогенезе человека
Тип: synopsis
summary:

Матеріал і методи дослідження. Матеріалом для даного дослідження були 26 ембріонів та анатомічні препарати від  клубово-сліпокишкового відділу кишечнику від 22 плодів і 100 трупів людей різного віку, смерть яких не пов’язана з патологією органів травної системи (табл. 1). Ембріони та плоди одержували з патологоанатомічних відділень лікарень та пологових будинків м. Дніпропетровська, а також використано ембріональну колекцію кафедри анатомії Дніпропетровської державної медичної академії .Препарати товстої і тонкої кишок дітей та дорослих одержували з судово-медичного моргу та прозектур м. Дніпропетровська.


 


Морфоклінічні дослідження проводили у відділеннях спеціалізованої медико-санітарної частини № 6 м. Дніпропетровська. Комісією з питань біомедичної етики Дніпропетровської державної медичної академії (протокол № 3 від 21.03.08) порушень морально-правових правил при проведенні наукових досліджень не встановлено.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины