Експериментальне обґрунтування застосування комбінації глюкозаміну гідрохлориду та диклофенаку натрію при остеоартрозі : Экспериментальное обоснование применения комбинации глюкозамина гидрохлорида и диклофенака натрия при остеоартрозе



title:
Експериментальне обґрунтування застосування комбінації глюкозаміну гідрохлориду та диклофенаку натрію при остеоартрозі
Альтернативное Название: Экспериментальное обоснование применения комбинации глюкозамина гидрохлорида и диклофенака натрия при остеоартрозе
Тип: synopsis
summary:

Матеріали та методи дослідження. Об’єктами скринінгових досліджень були диклофенак натрію, глюкозаміну гідрохлорид та композиції різні за кількісним вмістом діючих речовин на їх основі. Технологія таблетованої лікарської форми на основі композиції диклофенаку натрію з глюкозаміну гідрохлоридом розроблена на кафедрі заводської технології ліків Національного фармацевтичного університету під керівництвом професора П.Д. Пашнєва.


Фармакологічні дослідження таблеток проведені на мишах та щурах, які були вирощені у розпліднику ЦНДЛ НФаУ та утримувались на стандартному раціоні у відповідності з санітарно-гігієнічними нормами (Науково-практичні рекомендації з утримання лабораторних тварин та роботи з ними, 2002).


 


У якості об’єктів порівняння були обрані активні компоненти композиції – власне диклофенак натрію та глюкозаміну гідрохлорид.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины