ТЕРТИЧНИИ ЯРОСЛАВ СЕРГІЙОВИЧ ДЕТЕРМІНАНТИ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ДИГІТАЛІЗАЦІЇ




  • скачать файл:
title:
ТЕРТИЧНИИ ЯРОСЛАВ СЕРГІЙОВИЧ ДЕТЕРМІНАНТИ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ДИГІТАЛІЗАЦІЇ
Альтернативное Название: ТЕРТИЧНЫЕ ЯРОСЛАВ СЕРГЕЕВИЧ ДЕТЕРМИНАНТЫ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ КОММЕРЦИИ В УСЛОВИЯХ ГЛОБАЛЬНОЙ ДИГИТАЛИЗАЦИИ
Тип: synopsis
summary: У вступі обґрунтовано актуальність теми, її зв’язок з науковими програмами, темами; визначено мету, завдання, об’єкт, предмет і методи дослідження; розкрито наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, особистий внесок здобувача; надано інформацію про апробацію, публікації та структуру роботи.
У першому розділі «Теоретико-методологічні засади дослідження розвитку електронної комерції в умовах глобальної дигіталізації» досліджено детермінанти трансформацій інформаційної глобалізації в епоху дигіталізації; систематизовано напрями інтеграції цифрових технологій у ланцюги створення вартості в глобальному бізнесі; визначено сутність та особливості функціонування електронної комерції.
Системоутворювальною ідеєю концепції інформаційної економіки і, відповідно, інформаційного суспільства є використання знаннєвої інформації для продукування конкурентного на світовому ринку нового продукту. Синергія інформаційної економіки, заснованої на знаннях, та стрімкого розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та доступу до Інтернету обумовило радикальні трансформації у глобальній економіці, що пов’язані із всеохопним проникненням цифрових технологій, автоматизацією та проникненням ІТ у всі сфери економіки, феноменом зміни бізнес-моделей, патернів конкурентних переваг економічних систем різних рівнів у залежності від їх готовності до впровадження цифрових технологій, безпрецедентним зростанням обсягів даних та можливостей їх використання для нових технологій управління бізнесом.
Еволюція концепції цифрової економіки, з моменту першого її визначення у середині 1990-х, відображає прискорений характер зміни у технологіях та їх використання підприємствами та споживачами. Наприкінці 1990-х років переважна частка досліджень цієї сфери стосувалася сприйняття Інтернету та осмислення його економічних наслідків (з посиланням на поняття «Інтернет-економіка»). Відповідно до розширення використання Інтернету з середини 2000-х рр. дослідження все більше зосереджувалися на передумовах, за яких діє та зростає Інтернет-економіка. Визначення детермінант розвитку Інтернет-економіки еволюціонували відповідно до аналізу політик та цифрових технологій, з одного боку, і зростання ІКТ та дигітально-орієнтованих фірм як ключових акторів - з іншого. З покращенням проникнення Інтернету в країни, що розвиваються, і розширенням асортименту цифрових фірм, продуктів і послуг було засновано новий напрям досліджень - дослідження цифрової економіки. За останні кілька років напрям дискусії сфокусувався на дослідженнях каналів дифузії цифрових технологій, послуг, продуктів, техніки та навичок по країнах світу. Цей процес часто називають дигіталізацією, що визначається як трансформації бізнесу завдяки використанню цифрових технологій, продуктів та послуг. Цифрові продукти та послуги сприяють більш швидким змінам у різних галузях економіки, не обмежуючись лише високотехнологічними секторами, як це було раніше.
Узагальнюванні існуючі підходи до визначень таких понять та категорій, як «глобалізація» та «дигіталізація» («цифровізація»), під поняттям «глобальної дигіталізацїі» пропонується розуміти перетворення глобального середовища взаємодії, комунікацій, ділових функцій та бізнесу у нові моделі, засновані на використанні цифрової інформації, що знижує асиметрію доступу до глобальних ринків товарів і послуг, прискорює взаємодію, обмін даними та комунікації, розширює простір ділових операцій через інтеграцію цифрових та фізичних способів організації бізнесу.

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)