ПРАВОВИЙ ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ В УКРАЇНІ (ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ)




  • скачать файл:
title:
ПРАВОВИЙ ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ В УКРАЇНІ (ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ)
Тип: synopsis
summary:

 

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ

 

Актуальність теми дослідження. Глибокі перетворення, що відбуваються в Україні у сферах державотворення та соціально-економічній сфері потребують зміцнення законності та правопорядку, забезпечення безпеки особи, належного захисту та охорони конституційних прав і свобод людини і громадянина. Значну роль у здійсненні цих важливих завдань відіграють органи податкової служби.

Виконуючи важливу роль у регулюванні економічних процесів, податкова служба потребує належного соціально-правового захисту, що відображається на її ролі в формуванні дохідної частини бюджету. Покладаючи на працівників цієї служби важливі обов’язки, держава зобов’язана забезпечити їх належним захистом для підвищення ефективності їх правоохоронної діяльності.

Відсутність стійкого законодавства, недосконалість існуючого механізму правового та соціального захисту працівників податкової служби перетворюються на безспірну і невідкладну загальнодержавну потребу.

Науково-теоретичну базу дисертації складають праці таких вітчизняних та зарубіжних вчених у галузях теорії права, теорії управління, адміністративного права та процесу, кримінального та цивільно-процесуального права, як –            В.Б. Авер’янова, Г.В. Атаманчука, С.С. Алексєєва, О.М. Бандурки, Д.М. Бахраха, І.П. Голосніченка, Є.В. Додіна, С.Д. Дубенка, М.М. Ібрагімова, Л.В. Коваля,      А.Т. Комзюка, М.П. Кучерявенка, Л.В. Лисенкова, Н.Р. Нижник, О.Ф. Скакуна, В.О. Шамрая, В.К. Шкарупи та ін., які стали фундаментальною базою для подальшого дослідження питань, що розглядаються.

 Проблемам правового та соціального захисту працівників правоохоронних огранів присвячені роботи О.М. Бандурки, Є.В. Додіна, А.О. Селіванова,             Л.І. Казміренко, В.К. Колпакова, С.Д. Порощука, Г.Ю. Шмельової та ін. Проте комплексного наукового дослідження різнобічних проблем адміністративно-правового характеру соціального та правового захисту працівників державної податкової служби на сьогоднішній день не існує.

Усе це зумовило вибір теми дисертаційної роботи та основні напрями наукових пошуків.

Звязок  роботи з науковими програмами, планами, темами. Дисертаційне дослідження виконано в контексті заходів з реалізації Концепції адміністративної реформи, затвердженої Указом Президента України від 22.07.1998 року № 810/98 та Стратегії реформування системи державної служби в Україні, затвердженої Указом Президента України від 14.02.2000 року № 599/2000. Цей напрям дослідження знайшов підтвердження і в Комплексній програмі профілактики злочинності на 2001–2005 роки, затвердженій Указом Президента України від 21.12.2000 року № 1376/2000. Роботу виконано в межах планів Національної академії державної податкової служби України як частину науково-дослідної роботи “Проблеми безпеки співробітників податкової міліції” (номер державної реєстрації 0101U007182 від 31 січня 2001 року).

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

МИШУНЕНКОВА ОЛЬГА ВЛАДИМИРОВНА Взаимосвязь теоретической и практической подготовки бакалавров по направлению «Туризм и рекреация» в Республике Польша»
Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)