Організаційно-правове регулювання довузівської підготовки кандидатів на службу в органи внутрішніх справ України




  • скачать файл:
title:
Організаційно-правове регулювання довузівської підготовки кандидатів на службу в органи внутрішніх справ України
Тип: synopsis
summary:

 

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ

Актуальність теми дослідження. Підвищення ефективності функціонування органів системи Міністерства внутрішніх справ України безпосередньо залежить від якості відомчої освіти, покликаної готувати для практичних органів, служб та підрозділів висококласних фахівців правоохоронної справи. Важливе і водночас особливе місце при цьому відводиться довузівській підготовці персоналу для органів внутрішніх справ України, адже дану складову відомчої системи освіти проходить кожна особа, що виявила бажання присвятити своє життя охороні і захисту прав, свобод та законних інтересів учасників суспільних відносин. Від рівня професійно-орієнтаційної підготовки кандидатів на службу в органи внутрішніх справ у юридичних ліцеях, профільних класах чи закладах освіти, що здійснюють початкову підготовку осіб рядового і начальницького складу, прямо залежить рівень та якість виконання останніми у подальшому своїх правоохоронних посадових обов'язків. У цьому контексті науково-теоретичне осмислення сутності, місця і ролі даної складової відомчої освіти, аналіз існуючого у цій сфері організаційно-правового забезпечення, з'ясування цілей, завдань, принципів функціонування довузівської підготовки персоналу органів внутрішніх справ є запорукою впровадження ефективних реформуючих організаційно-правових заходів щодо структурної побудови і практики функціонування означеної складової професійної підготовки осіб рядового і начальницького складу.

Наукові дослідження та розробки в цій сфері особливо доцільні сьогодні, коли набрала чинності низка нормативно-правових актів, що складають юридичну основу для вирішення проблем довузівської професійної підготовки майбутніх працівників для органів системи Міністерства внутрішніх справ України. Ці правові акти, безумовно, є значним кроком на шляху до підвищення ефективності функціонування довузівської професійної підготовки осіб рядового та начальницького складу. Однак, вже зараз деякі їх положення не відповідають реаліям практичної дійсності, інколи заважають відповідним перебудовчим процесам. Також чималий спектр суспільних відносин в цій сфері донині очікує свого адекватного нормативно-правового забезпечення.

Зв'язок з науковими програмами, планами, темами. Дисертаційна робота виконана згідно з планами наукових досліджень Міністерства внутрішніх справ України (п.2.3.9 Пріоритетних напрямків фундаментальних і прикладних досліджень навчальних закладів та науково-дослідних установ МВС України на період 1995-2000 рр.) і є складовою частиною реалізації „Комплексної програми удосконалення роботи з кадрами та підвищення авторитету міліції на 1999-2005 рр.”. Дана робота пов’язана з п.7 Головних напрямків наукових досліджень Університету внутрішніх справ МВС України на 1996-2000 рр.

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

МИШУНЕНКОВА ОЛЬГА ВЛАДИМИРОВНА Взаимосвязь теоретической и практической подготовки бакалавров по направлению «Туризм и рекреация» в Республике Польша»
Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)