ПРОЦЕС ЦІЛЕПОКЛАДАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ




  • скачать файл:
title:
ПРОЦЕС ЦІЛЕПОКЛАДАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ
Тип: synopsis
summary:

 

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ

Актуальність теми пов’язана з необхідністю проведення структурних перетворень, яких зазнають органи внутрішніх справ України на сучасному етапі розвитку на наукових засадах.

Останнє десятиріччя ХХ століття принесло українцям найважливіші за всю їх багатовікову історію здобутки. Саме за цей період Україна виборола свою незалежність і утвердила свій авторитет у світовому співтоваристві. Поряд із цим утвердилися основи громадянського суспільства, підтвердженням чому є прийняття у червні 1996р. нової, демократичної за змістом, Конституції України, реформування сфери внутрішніх справ. За основними тенденціями розвитку держави, реформування органів внутрішніх справ (далі — ОВС) України сьогодні спрямовано на створення в Україні системи, гідної входження до „єдиної” Європи, що передбачає насамперед підвищення ефективності діяльності з надання ОВС послуг населенню відповідної території (реалізації їх прав і свобод), яка, на жаль, сьогодні перебуває на досить низькому рівні. Організація ефективної діяльності, визначення дій, які необхідно виконати на шляху до ОВС України „європейського” зразка та закладення основ створення відповідної системи є змістом процесу цілепокладання.

Цілепокладання є традиційним об’єктом наукових досліджень у межах багатьох галузей науки, що знайшло відображення у працях Б.М. Андрушкова, А.В. Борзенка, В.Г. Віноградова, В.П. Загороднюка, Т.О. Казакевич, П.В. Копніна, О.П. Огурцова, О.І. Пригожина, М.І. Ропакова, Б.О. Старостіна, М.М. Трубнікова, І.Т. Фролова, О.О. Чупаєвої, О.І. Яценка та інших. У межах юридичної науки аспекти цілепокладання розглядалися в дослідженнях відомих фахівців у галузі управління В.Б. Авер’янова, М.І. Ануфрієва, О.М. Бандурки, А.С. Васильєва, І.П. Голосніченка, Д.П. Калаянова, Л.В. Коваля, В.М. Колпакова, Ю.Ф. Кравченка, Є.Б. Кубка, Н.Р. Ніжник, О.І. Остапенка, В.П. Пєткова, В.М. Плішкіна, В.В. Цвєткова, В.О. Шамрая, В.К. Шкарупи, закордонних вчених – В.Г. Афанасьєва, Г.В. Атаманчука, С.С. Алексєєва, О.О. Богданова, О.О. Дейнеко, А.Є. Луньова, В.Д. Малкова, Ю.О. Тихомірова, Г.О. Туманова та інших, але не становили самостійного об’єкта дослідження. Разом із цим не вивчалися джерела походження системи цілей, засоби формування цілей та втілення їх у практику управління, інші важливі аспекти цілепокладання. У зв’язку з цим виникає потреба в розробці теоретичних питань цілепокладання, розгляді цілепокладання як процесу, що має організуючий характер, обґрунтуванні необхідності нормативного закріплення результатів процесу цілепокладання. Отже, потреба в наукових дослідженнях процесів цілепокладання є зрозумілою й нагальною.

Зв`язок роботи з науковими програмами, планами, темами. Роботу виконано відповідно до пріоритетних напрямків фундаментальних та прикладних досліджень навчальних закладів та науково-дослідних установ МВС України на період 1995-2000 років (Рішення Колегії МВС України від 28 лютого 1995р. № 4КМ/2) і головними напрямками наукових досліджень Запорізького юридичного інституту МВС України на 1997-2000 роки. Крім того, цей напрямок досліджень відповідає Стратегії реформування державної служби, затвердженої Указом Президента України від 14.04.2000р. № 599/2000.

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

МИШУНЕНКОВА ОЛЬГА ВЛАДИМИРОВНА Взаимосвязь теоретической и практической подготовки бакалавров по направлению «Туризм и рекреация» в Республике Польша»
Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)