МОДЕЛЮВАННЯ ОЦІНЮВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНИМ КАПІТАЛОМ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ




  • скачать файл:
title:
МОДЕЛЮВАННЯ ОЦІНЮВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНИМ КАПІТАЛОМ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ
Тип: synopsis
summary:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

У першому розділі − “Теоретико-методологічні основи моделювання оцінювання та управління соціальним капіталом страхової компанії” – проаналізовано сучасний стан страхового ринку, розкрито сутність соціального капіталу та його вплив на ефективне функціонування економічної системи; охарактеризовано математичні методи й моделі управління страховими компаніями та їх соціальним капіталом; формалізовано поняття соціального капіталу страхової компанії як особливої форми капіталу, що базується на системі внутрішніх і зовнішніх зв’язків, та проведено аналіз особливостей страхової галузі з погляду формування соціального капіталу.

Для аналізу ситуації на ринку страхових послуг України та Запорізької області вибрано період 2003–2010 рр. За основу взято дані звітів про фінансову діяльність страхових організацій, що подавалися ними в обласні управління статистики. У 2010 р. цей звіт скасовано, що негативно вплинуло на соціальний капітал страхових компаній.

Кількість діючих страхових компаній в Україні станом на кінець 2010 р. становила 456. Частка страхових компаній, зареєстрованих у Запоріжжі, в загальному обсязі дорівнює 2,9% (13 компаній), що з урахуванням кількості населення області (4% України) та території (4,5%) являє собою непоганий показник. Хоча майже 1,5% потенціалу залишається невикористаним. Динаміку кількості страхових компаній в Україні та в Запорізькій області наведено на рис. 1.

З рис. 1 видно, що кількість страхових компаній у Запорізькій області не тільки не виросла, а й зменшилась на три компанії. Водночас у цілому по Україні приріст з 2004 по 2010 р. становив 15,5%. 

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)