НАУКОВІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЙ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЧИХ СИСТЕМ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ




  • скачать файл:
Название:
НАУКОВІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЙ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЧИХ СИСТЕМ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність дисертаційної роботи, сформульовано її мету та визначено новизну отриманих результатів, наукову та практичну значимість, наведено дані про апробацію та визначено особистий внесок здобувача.


У першому розділі виконано аналіз транспортного забезпечення промисловості України на сучасному етапі, який свідчить про те, що суттєва частка перевезень належить автомобільному транспорту як за об’ємами перевезень, так і за іншими показниками. Але слід зазначити, що сучасний стан цього виду транспорту бажає кращого. Рухомий склад застарілий та неефективний при використанні в ринкових умовах, що вимагає значних витрат на його підтримку в належному технічному стані.


Застосування методології стратегічного управління розвитком організацій вимагає вдосконалення відомих стандартних методів і процедур вищезазначеної методології з урахуванням особливостей розвитку організацій.


Умови підвищення результативності стратегічного управління організаційними структурами виробничих систем автомобільного транспорту вимагають поширення проектного підходу як на весь життєвий цикл стратегії, так і на окремі його стадії – формулювання (формування), реалізацію і контроль.


Аналіз наукових проблем стратегічного управління ОТР виробничих систем організацій автомобільного транспорту дозволив визначити сукупність задач, які, вимагаючи подальшого теоретико-методологічного обґрунтування, виступають як задачі дисертаційного дослідження і забезпечують досягнення мети останнього.


Другий розділ присвячено розробці системних аспектів стратегій ОТР виробничих систем автомобільного транспорту.


 


Проект стратегії розвитку організації, відповідно до принципів системного аналізу, може бути описано за допомогою моделі:

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)