КОНКУРЕНТНА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ ТА МЕХАНІЗМИ ЇЇ ВПРОВАДЖЕННЯ У ТРАНСФОРМАЦІЙНУ ЕКОНОМІКУ




  • скачать файл:
Название:
КОНКУРЕНТНА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ ТА МЕХАНІЗМИ ЇЇ ВПРОВАДЖЕННЯ У ТРАНСФОРМАЦІЙНУ ЕКОНОМІКУ
Альтернативное Название: КОНКУРЕНТНАЯ ПОЛИТИКА ГОСУДАРСТВА И МЕХАНИЗМЫ ЕЕ ВНЕДРЕНИЯ В трансформационную экономику
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обґрунтовується актуальність теми дослідження, визначається стан її наукової розробки, розкривається зв’язок дослідження з науковими проектами, програмами і планами, формулюється мета, завдання, об’єкт, предмет і методи дослідження, розкривається наукова новизна та практичне значення одержаних результатів, наводяться відомості про їх апробацію та публікацію.


Перший розділ“Науково-теоретичні засади механізмів впровадження державної конкурентної політики у трансформаційну економіку” – містить результати узагальнення концептуальних підходів щодо формування конкурентної політики держави в умовах трансформаційних перетворень, що відбуваються у країнах з перехідною економікою, а також аналіз негативних чинників, які стримують розвиток національного конкурентного середовища.


Розуміння сутності конкурентної політики держави вбачається можливим лише на підставі осмислення процесу соціальної трансформації суспільства як складної динамічної відкритої системи. Розвиток цієї системи обумовив глибокі інституційні перетворення, що знаходять своє відображення у структурі світової економіки.


Серед характерних ознак, що дозволяють класифікувати економіку як трансформаційну, виділяють наявність руху її від нестійкого стану до усталеної форми розвитку, яку супроводжують ринкова економіка та парламентська демократія.


Застосування різних підходів до з’ясування сутності трансформаційних перетворень в економіці не вичерпало теоретико-методологічних питань перехідного періоду. Неспроможність традиційних економічних шкіл тлумачити нову парадигму розвитку суспільно-економічних відносин обумовлена природою виникнення та розвитку сучасних процесів трансформації. Порушення класичного для економічних концепцій порядку економічних перетворень за зворотнім напрямом спонукає до пошуку нових підходів які забезпечили б мінімізацію витрат суспільства на етапі трансформації 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)