РИЗИКООРІЄНТОВАНЕ ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ




  • скачать файл:
Название:
РИЗИКООРІЄНТОВАНЕ ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ роботи

У першому розділі – " Теоретичні основи ризикоорієнтованого фінансового планування підприємств" – досліджено теоретичні заса­ди фінансового планування за нестабільних умов діяльності підприємств та визначено основні положення концептуального підходу ризикоорієн­тованого фінансового планування: сутність, принципи, завдання та методи планування.

На основі дослідження наукових підходів до фінансової рівноваги, забезпечення рівноваги на рівні підприємств через функції управління фінансами з’ясовано, що основними засобами досягнення рівноваги є стійкий стан системи; збалансованість ресурсів; умови досягнення такого стану у певний період часу (динамічний процес); механізм мінімізації ризиків, що можуть порушувати таку рівновагу.

В умовах нестабільності зовнішнього та внутрішнього середовища діяльності підприємств системи фінансового планування не можуть ефективно функціонувати без застосування механізму мінімізації ризиків. У сучасній вітчизняній практиці ризики в системі фінансового планування оцінюються лише для обчислення окремих показників фінансового плану, без урахування взаємного впливу різних ризиків на фінансові ресурси підприємства. Для вирішення цього завдання автором запропоновано використовувати критерій ризикоорієнтованості як один із основних критеріїв концептуального підходу фінансової рівноваги у плануванні формування та використання фінансових ресурсів за нестабільних умов діяльності підприємств.

 Ризикоорієнтоване планування визначено як процес, який запрова­джується на підприємстві з метою мінімізації ризиків протягом плано­вого періоду, результатом якого є план, побудований з урахуванням сукупності ризиків діяльності та розвитку підприємства. Ризикоорієн­товане фінансове планування має забезпечувати фінансову стійкість підприємств протягом планового періоду та досягнення стратегічних і тактичних цілей. 

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)