ФОРМИРОВАНИЕ СИСТЕМЫ ИНФОРМАЦИОННОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ ТРАНСПОРТИРОВКИ АГРОПРОМЫШЛЕННОЙ ПРОДУКЦИИ




  • скачать файл:
Название:
ФОРМИРОВАНИЕ СИСТЕМЫ ИНФОРМАЦИОННОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ ТРАНСПОРТИРОВКИ АГРОПРОМЫШЛЕННОЙ ПРОДУКЦИИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

У Вступі обґрунтовано актуальність теми, визначено мету, завдання, об’єкт і предмет дослідження, розкрито наукову новизну та практичне значення дисертаційної роботи, наведено відомості щодо її апробації.

У першому розділі «Теоретико-методологічне обґрунтування інформаційного забезпечення транспортних перевезень вантажів АПК» визначена роль і економічне значення вантажоперевезень у транспортній системі України, розкрита сутність і роль інформаційних ресурсів в управлінні всім комплексом у сучасних умовах, виявлені особливості та характер екологічної безпеки продовольчої продукції.

Транспорт, як одна з головних галузей економіки покликаний задовольнити потреби всіх галузей інфраструктурної економіки покликаний задовольнити потреби всіх галузей суспільного виробництва і населення у перевезенні вантажів та пасажирів. Транспортний комплекс України є інтегрованою системою, що включає залізничний, автомобільний, морський, річковий, авіаційний і трубопровідний підкомплекси і відіграє роль ланцюгово інтегрованої системи в економіці держави. Аналіз функціонування транспорту свідчить про постійне зростання обсягів перевезень, зокрема морських.

До морського транспорту як складової транспортної системи країни, входять 18 портів, більше ніж 700 суден, що забезпечують вантажні операції з сухими та наливними вантажами, здійснюючи перевезення в межах 8–10% від загального обсягу всієї транспортної системи країни.

Агропромисловий комплекс України є вагомим вантажоодержуючим формуванням національної економіки, на долю якого в 2011 році припадало понад 20% загального обсягу експорту і близько 6% імпорту країни. Зростання обсягів інформації про вантажоперевезення потребує вдосконалення технологій і умов перевезення різновиду вантажів, а також розширенням внутрішніх та зовнішніх зв’язків економічних об’єктів у результаті концентрації та спеціалізації виробничих процесів (рис. 1).

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)