Михайлова Марія Володимирівна МАРКЕТИНГОВЕ ПЛАНУВАННЯ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА



title:
Михайлова Марія Володимирівна МАРКЕТИНГОВЕ ПЛАНУВАННЯ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Альтернативное Название: Михайлова Мария Владимировна Маркетинговое планирование В предприятиях ресторанного хозяйства
Тип: synopsis
summary: У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, розкрито зв’язок роботи з науковими темами, сформульовано мету та завдання дослідження, визначено об’єкт, предмет і методичну базу дослідження, висвітлено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів.
У першому розділі «Теоретичні засади маркетингового планування в підприємствах» поглиблено наукові уявлення щодо предметно-сутнісного змісту маркетингового планування, розроблено концептуальну модель маркетингового планування в підприємстві, обґрунтовано модель комплексу маркетингу для підприємств ресторанного господарства.
На основі вивчення сучасних наукових поглядів узагальнено теоретичні аспекти маркетингового планування, яке запропоновано розглядати, виходячи із сутності планування як функції управління та концептуальних основ маркетингової діяльності. Відповідно до авторського підходу маркетингове планування являє собою складову загальної системи планування на підприємстві, у процесі якого визначаються маркетингові цілі щодо забезпечення високого рівня задоволеності та лояльності споживачів, здійснюється вибір інструментів їх досягнення шляхом розробки і реалізації відповідного комплексу маркетингу, враховуючи потенційні можливості підприємства й стан маркетингового середовища. Доведено, що маркетингове планування в підприємстві ресторанного господарства дозволяє активізувати маркетингову діяльність, більш ефективно використовувати потенціал та можливості підприємства, узгодити дії на всіх рівнях управління, раціоналізувати використання маркетингових ресурсів, зменшити маркетингові ризики.
 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины