Олексієнко Вадим Олександрович. Підвищення ефективності роботи малогабаритних зернових молоткових кормодробарок



title:
Олексієнко Вадим Олександрович. Підвищення ефективності роботи малогабаритних зернових молоткових кормодробарок
Альтернативное Название: Алексеенко Вадим Александрович. Повышение эффективности работы малогабаритных зерновых молотковых кормодробарок Oleksienko Vadym Oleksandrovych. Improving the efficiency of small grain hammer feed crushers
Тип: synopsis
summary: У вступі і загальній характеристиці роботи визначена актуальність вибраної теми, сформульовані мета і задачі досліджень, вказана наукова новизна та практична цінність, а також апробація дисертації і публікації по матеріалам роботи.
У першому розділі "Сучасний стан питання та вибір напрямків досліджень" виконано аналіз нормативних документів, систематизацію опублікованих результатів наукових робіт і досвіду роботи тваринницьких господарств, що дозволяє сформулювати вихідні положення для проведення подальших досліджень.
Встановлено, що для виконання операції подрібнення зернових матеріалів раціональним є використання кормодробарок ударно-перетираючої дії з шарнірно закріпленими на роторі молотками за умови зменшення кількості пиловидних часток і пов’язаних із цим підвищених енерговитрат при роботі.
Дослідженню технологічних процесів подрібнення присвячені праці Гернета М.М., Мельникова С.В., Ревенко І.І., Резніка І.І., Кукти Г.М., Сироватки В.І. та ін. Значний вклад в удосконалення машин для подрібнення внесли Бойко А.І., Пилипенко О.М., Сідашенко О.І., Ялпачик Г.С., Ялпачик Ф.Ю., Чурсинов Ю.О., Дацишин О.В. та ін.
Аналіз літературних джерел показав, що на сучасному етапі існують наступні тенденції для підвищення ефективності роботи молоткових кормодробарок:
– проведення сервісно-технологічних заходів по підвищенню безвідказності та надійності роботи кормодробарок (внесення змін у схему термічної обробки молотків, обґрунтування періодичності ТО, уточнення номенклатури запасних частин);
– модернізація дробарки шляхом встановлення додаткових пристроїв на існуючі конструкції (пружний підвіс корпуса, дисбаланс ротора);
– введення енергозберігаючих режимів роботи шляхом встановлення систем управління приводу;
– розробка нових і модернізація існуючих конструкцій на основі вибору раціональних режимів роботи залежно від реологічних властивостей сировини.
Згідно зоотехнічних нормативних документів, в раціоні розглянутих категорій великої рогатої худоби і свиней використовуються частки розміром від 0,7 до 2 мм, отже даний інтервал можна визначити як раціональні зоотехнічні розміри часток комбікорму.
 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины