ПСИХОЛОГІЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕТИКИ ПІДПРИЄМЦЯМИ



Название:
ПСИХОЛОГІЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕТИКИ ПІДПРИЄМЦЯМИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

Основний зміст

У вступі подається обґрунтування актуальності роботи, визначаються мета і завдання дослідження, формулюється гіпотеза дослідження, визначаються наукова новизна, а також теоретична і практична значимість отриманих результатів.

У першому розділі роботи – «Теоретико-методологічні основи дослідження проблеми реалізації професійної етики підприємцями» здійснено огляд сучасної наукової літератури щодо теми дисертаційної роботи, розкрито інноваційність дослідження реалізації професійної етики підприємцями у психології, виділено зовнішні та внутрішні психологічні умови дотримання професійної етики підприємцями, проведено психологічний аналіз основних підходів до дослідження особливостей реалізації професійної етики підприємцями.

Теоретичний аналіз проблеми показав, що для її дослідження необхідно спиратися на дотичні наукові праці з філософії, соціології, культурології, етики, макро- і мікроекономіки, менеджменту, а також з різних галузей психології, зокрема загальної психології, соціальної психології, психології особистості, психології праці, психології творчості, економічної психології, психології управління і менеджменту, практичної психології (рис. 1).

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины