УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ СТРАТЕГІЄЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ :



Название:
УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ СТРАТЕГІЄЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, визначено мету та основні завдання, предмет та об’єкт дослідження, розкрито наукову новизну одержаних результатів, їх теоретичну та практичну цінність й особистий внесок здобувача, наведено відомості щодо апробації результатів дослідження та публікації за темою.

У першому розділі «Теоретико-методичні підходи до визначення інвестиційної стратегії» узагальнено теоретичні підходи до визначення стратегії. Розглянуто позиції науковців, які розглядають інвестиційну стратегію як філософію розвитку, вектор досягнення цілей, здобуття певного економічного статусу, що примушує підприємство еволюціонувати в економічному середовищі. Науково-практичний підхід розглядає стратегію як спосіб досягнення результату, сформульованого у вигляді мети або процесу, у ході якого керівники встановлюють місію, формують систему цілей, обирають стратегії, а також визначають усі складові процесу стратегічного управління.

Організаційно-управлінський підхід розглядає стратегію як довгостроково-визначений план, напрямок дій, фінансово заданий курс, до якого має рухатись організація, щоб забезпечити собі домінуюче положення серед конкурентів.

Узагальнено наукові підходи до визначення управління інвестиційною стратегією та представлено визначення поняття інвестиційної стратегії, як плану дій підприємства у сфері його інвестиційної діяльності, який визначає пріоритети її напрямів і форм, характер формування інвестиційних ресурсів і послідовність етапів, реалізацію довгострокових інвестиційних цілей, що забезпечують ефективний розвиток підприємства.

Управління інвестиційною стратегією реалізує свою головну мету й основні задачі шляхом здійснення певних функцій: прогнозування і планування інвестиційної діяльності; формування портфеля реальних та фінансових інвестицій підприємства; реалізація інвестиційних програм розвитку підприємства.

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины