Маркетингове управління цільовим ринком підприємств




  • скачать файл:
Название:
Маркетингове управління цільовим ринком підприємств
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Основний зміст дисертації

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації; визначено зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами; сформульовано мету і завдання дослідження; визначено об’єкт, предмет, методи дослідження; вказано наукову новизну і практичне значення отриманих результатів; визначено особистий внесок здобувача, результати апробації дисертації; оговорено публікації та структуру роботи.

У першому розділі дисертаційної роботи «Теоретичні основи управління цільовим ринком: концепції та проблеми» наведено теоретичне обґрунтування напрямку роботи: теоретичне узагальнення ролі та проблем цільового ринку в системі маркетингового менеджменту підприємства, обґрунтовано концепцію маркетингового управління цільовим ринком підприємства зокрема, уточнено понятійно-категоріальний апарат, розроблено концептуальну схему маркетингового управління цільовим ринком підприємства.

У процесі теоретичного обґрунтування визначено, що під цільовим ринком підприємства доцільно розуміти сукупність найбільш привабливих споживачів, які виявляють певну зацікавленість до його маркетингової діяльності, яка відповідатиме його об’єктивним задачам щодо забезпечення конкурентних переваг і стійкого маркетингового розвитку. В структурі цільового ринку підприємства слід розрізняти цільові сегменти і вхідні в них сегменти цінності.

 

Визначено, що концепція маркетингового управління цільовим ринком підприємства (МУЦРП) – це науково обґрунтована системна ідеологія господарювання, що спрямована на забезпечення оптимального рівня ринкового потенціалу, потенціалу маркетингової активності підприємства, ринкового потенціалу конкурентних переваг і лояльності споживачів для одержання прибутку та довгострокової стійкої конкурентної позиції на ринку за рахунок задоволення потреб споживачів. Концептуальна схема маркетингового управління цільовим ринком підприємства (МУЦРП) представлена на схемі (рис. 1).

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)