ФОРМУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАШИННО-ТРАКТОРНИХ ПАРКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ




  • скачать файл:
Название:
ФОРМУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАШИННО-ТРАКТОРНИХ ПАРКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЇ

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, визначено основні завдання роботи, окреслені об’єкт і предмет дослідження, методика його виконання, відображено наукову новизну, практичну цінність роботи та результати апробації.

У першому розділі – “Теоретичні основи формування та використання машинно-тракторного парку” – розглянуто сукупність теоретичних і методологічних положень щодо ефективності формування та використання МТП, визначено основні чинники впливу на формування та ефективність використання технічного потенціалу сільськогосподарських підприємств.

 Аналіз напрямів впливу науково-технічного прогресу в аграрній сфері на розвиток МТП дав змогу дійти висновку, що основним чинником такого впливу буде удосконалення механізації виробничих процесів. Остання повинна забезпечувати високий рівень інтенсифікації виробництва за зростання ефективності капіталовкладень і скорочення ресурсоспоживання. Основними  заходами впровадження результатів науково-технічного прогресу (НТП) та підвищення конкурентоспроможності вітчизняного аграрного сектора ми вважаємо розробку й впровадження у сільськогосподарське виробництво високопродуктивних, багатоопераційних, з низькими питомими витратами палива, універсальних машин і знарядь, що дасть змогу підвищити рівень механізації за значного скорочення номенклатури використовуваних технічних засобів і загальної економії витрат усіх видів виробничих ресурсів.

 

У загальному вигляді впровадження здобутків НТП в аграрній сфері може   розглядатися відповідно до схеми (рис. 1), згідно з якою весь науково-технічний розвиток поділяється на розвиток однієї з трьох складових сільськогосподарського виробництва – технічної, технологічної та біологічної, а також організаційного процесу як чинника забезпечення їх впровадження та ефективності використання. 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)