РОЗВИТОК ЖИТЛОВОГО ІПОТЕЧНОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ В ПОСТКРИЗОВИЙ ПЕРІОД




  • скачать файл:
Название:
РОЗВИТОК ЖИТЛОВОГО ІПОТЕЧНОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ В ПОСТКРИЗОВИЙ ПЕРІОД
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

            Розділ 1.ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

У вступі обґрунтовано актуальність теми, мету і завдання роботи, вста­новлено об’єкт і предмет дослідження, висвітлено наукову новизну, практичне значення та апробацію одержаних результатів.

У першому розділі «Теоретичні засади розвитку житлового іпотечного кредитування» розглянуто наявні теоретичні підходи до трактування сутності іпотеки та іпотечного кредиту, охарактеризовано систему житлового іпотечного кредитування в Україні, визначено її роль і функції в забезпеченні розвитку національної економіки, проаналізовано зарубіжний досвід здійснення житло­вого іпотечного кредитування, а також особливості прояву ризиків житлового іпотечного кредитування в Україні в умовах нестабільності вітчизняної еко­номіки.

На основі аналітичної оцінки відомих теоретичних підходів до визначення сутності іпотеки, іпотечного кредиту та класифікації його видів обґрунтовано авторське трактування поняття «житловий іпотечний кредит», яке запропо­новано розглядати як різновид іпотечного кредиту, який характеризується виникненням економічно-правових відносин між кредитором і позичальником з приводу руху позикових коштів, наданих на довгостроковій основі на купівлю чи будівництво житла, які переходять у власність позичальника із прийняттям кредитором такого житла в заставу.

 

Основою розвитку житлового іпотечного кредитування в будь-якій країні є чітко структурована та функціонально направлена система житлового іпотеч­ного кредитування. Зважаючи на це, у роботі систему житлового іпотечного кредитування в Україні охарактеризовано як сукупність взаємопов’язаних складових елементів житлового іпотечного кредитування, які функціонують на основі іпотечних принципів і нормативно-законодавчої бази (рис. 1). Головною метою функціонування системи житлового іпотечного кредитування в Україні є створення соціально-економічних умов для вирішення потреб населення в житлі.

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)