ПОДАВЛЕНИЕ ПОМЕХ С ПЕРЕМЕННЫМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ В МНОГОКАНАЛЬНЫХ МОДЕМАХ



Название:
ПОДАВЛЕНИЕ ПОМЕХ С ПЕРЕМЕННЫМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ В МНОГОКАНАЛЬНЫХ МОДЕМАХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:
(i)                   Структура, обсяг і короткий зміст роботи. Дисертаційна робота складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків.

Робота викладена на 166 сторінках і містить: 157 сторінок основного тексту, 9 таблиць і 75 рисунків, список використаних джерел з 83 найменувань на 7 сторінках і додатки на 2 сторінках.


У вступі обґрунтовано актуальність і доцільність обраної теми, запропоновано методику наукового дослідження, сформульовано мету і задачі роботи, зазначено практичну цінність, наукову новизну, показано зв’язок роботи з науковими темами, планами, програмами, наведено відомості про апробацію результатів і їх впровадження.


 


У першому розділі розглянуто стан та перспективи розвитку сучасних телекомунікаційних мереж. Проаналізовано сучасні методи та принципи побудови спеціалізованих модемів телекомунікаційних мереж. Показано, що сучасні модеми, по суті, представляють собою спеціалізовані цифрові пристрої обробки та перетворення сигналів (рис. 1).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины