ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОЕФІЦІЄНТА КОРИСНОЇ ДІЇ КОНВЕЄРІВ НА ПОВІТРЯНІЙ ПОДУШЦІ УДОСКОНАЛЕННЯМ ПАРАМЕТРІВ ЇХ КОНСТРУКЦІЇ



Название:
ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОЕФІЦІЄНТА КОРИСНОЇ ДІЇ КОНВЕЄРІВ НА ПОВІТРЯНІЙ ПОДУШЦІ УДОСКОНАЛЕННЯМ ПАРАМЕТРІВ ЇХ КОНСТРУКЦІЇ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано мету, задачі, об’єкт, предмет та методи дослідження, викладена наукова новизна і практичне значення отриманих результатів, а також наведено відомості про апробацію та публікацію результатів досліджень.


В першому розділі дисертації наведено короткі відомості щодо будови, принципу дії та області застосування конвеєрів на повітряній подушці з нахиленими круглими каналами, а також проведено аналіз наукових робіт, в яких досліджуються транспортні засоби на повітряній подушці, зокрема робіт В.К. Бітюкова, В.П. Боброва, Наієма Бшеш (Сирія), А.А. Іванова, В.М. Колодєжнова, Ю.М. Маховера, Є.В. Мочаліна, Г.М. Рабочого, А.М. Редька, В.О. Турушина, В.І. Ханжонкова, A. Bliault (Великобританія), G. Huang (Китай), J. Lu (Китай), L. Yun (Великобританія), W. Zalewski (Польща) та інших провідних вчених, що дозволило поставити мету та визначити задачі дослідження.


Другий розділ присвячено математичному моделюванню аеродинамічних характеристик конвеєра на повітряній подушці з нахиленими круглими каналами.


Спираючись на положення розробленої В.І. Ханжонковим теорії аеродинамічних апаратів на повітряній подушці 1) , виходячи із закону збереження імпульсу, записаного для контрольного контуру 1-2-3-4-5-6-7-8-1 (рис. 1) в проекції на вісь , було одержано залежність, що визначає підйомну силу, яка діє на вантаж при його русі конвеєром :

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины