ФОРМУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВОДОНЕПРОНИКНИХ ПАПЕРОВИХ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ :



Название:
ФОРМУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВОДОНЕПРОНИКНИХ ПАПЕРОВИХ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету і завдання дослідження, визначено наукову новизну та практичну цінність одержаних результатів. Наведено відомості про апробацію та опублікування результатів, структуру та обсяг роботи.


У першому розділі «» проаналізовано асортимент пакувальних матеріалів для кондитерських виробів. Визначено фактори формування якості паперових пакувальних матеріалів та вимоги до показників їх якості. Проаналізовано перспективні напрями удосконалення якості паперових пакувальних матеріалів.


У другому розділі «Об’єкти та методи досліджень» наведено схему проведення досліджень (рис. 1), визначено об’єкти і методи досліджень.


Об’єктами досліджень були контрольні зразки незмоченого паперу-основи та вологоміцного пакувального паперу-аналогу, виготовленого за описом патенту України № 40014, розроблений водонепроникний паперовий пакувальний матеріал марки В-50, виготовлені за традиційною технологією желейні неглазуровані цукерки «Бантик», східні солодощі «Рахат Лукум» та затяжне печиво «Світанок».


Дослідження виконувались у лабораторіях кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів, товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, кафедри інженерно-технічних дисциплін Київського національного торговельно-економічного університету, Санітарно-епідеміологічної станції Державного управління справами, Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя та ПАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», у промислових умовах ТОВ «Малинська фабрика спеціального паперу», ТОВ «Основа папір», Філії ТОВ «ВЕК» Марганецька кондитерська фабрика, ТОВ «ТРІУМФ» та ТОВ «Кондитер».


 


Дослідження показників якості паперових пакувальних матеріалів здійснювали загальноприйнятими методами: масу паперу визначали за ДСТУ 2297-93; поверхневу вбирність води – ДСТУ 3549-97; водонепроникність – ДСТУ 2711-94; жиропроникність – ДСТУ ISO 5634:2003; повітропроникність визначали на експрес-приладі ВПТМ.М МТ-160; показники міцності за ДСТУ 2334-94 та ДСТУ ISO 3781:2005; інтенсивність запаху та присмаку – ДСТУ EN 1230-1(2):2006; кількість міграції вінілацетату визначали меркуриметричним методом за ГОСТ 22648-77; кількість міграції епіхлоргідрину – методом газорідинної хроматографії за МР 2413-81. Визначення оптимального складу розчину для надання водонепроникності паперу здійснювали на основі проведених досліджень шляхом математичного моделювання з допомогою програмного забезпечення STAT-SENS та MS Excel.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне