ПРОЕКТУВАННЯ ОСНОВОВ’ЯЗАНОГО ДВОШАРОВОГО ТРИКОТАЖУ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ



Название:
ПРОЕКТУВАННЯ ОСНОВОВ’ЯЗАНОГО ДВОШАРОВОГО ТРИКОТАЖУ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету та задачі роботи, охарактеризовано об’єкт та предмет досліджень, показані наукова новизна та практичне значення роботи.


У першому розділі проведено аналіз науково-технічної літератури, патентних матеріалів по розробці основов’язаного двошарового трикотажу для визначення наукового напрямку дослідження, обґрунтовано доцільність розроблення та впровадження основов’язаного двошарового трикотажу поліфункціонального призначення.


Питання виготовлення та дослідження основов’язаного двошарового трикотажу є перспективним, так як поступово все більше галузей народного господарства використовують у своїй діяльності двошарові полотна, які мають можливість поєднувати потрібні властивості та ознаки багатьох переплетень, різних видів сировини.


 У другому розділі проведено теоретичне проектування основов’язаного двошарового трикотажу поліфункціонального призначення, аналіз розміщення петель та протяжок трикотажу, умови виконання платирування петель з’єднувального шару – подвійного ланцюжка та петель верхнього лицьового шару – комбінованого філейного переплетення, петель нижнього виворітного шару – переплетення сукно.   


Було розглянуто можливі варіанти сполучень різноманітних переплетень для створення основов’язаного двошарового трикотажу, де в залежності від виду переплетень, виду петель та взаєморозміщення вушкових гребінок на машині на лицьовій стороні трикотажу будуть розміщуватись різні варіанти сполучення петель. Так, як трикотаж є двошаровим, то було проаналізовано окремо лицьову та виворітну сторони трикотажу.


Було розглянуто можливе взаємне розташування гребінок, які утворюють переплетення на машині, на підставі чого визначено, що найкращим варіантом є варіант, зображений на рис.1, коли гребінка, що утворює переплетення подвійний ланцюжок Г3, розташована між гребінками, які утворюють комбіноване філейне переплетення Г1 і Г2 та переплетення сукно гребінки Г4

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины