Обоснование параметров процесса и разработка пневмосепарирующего устройства виброцентробежных зерновых сепараторов



Название:
Обоснование параметров процесса и разработка пневмосепарирующего устройства виброцентробежных зерновых сепараторов
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ


 


У вступі обґрунтована актуальність теми, викладений зв'язок роботи з науковими програмами, планами і темами, сформульовані мета та завдання досліджень, наведено наукову новизну та значення одержаних результатів.


У першому розділі наведено аналіз відомих досліджень процесу очищення ЗС від легких домішок, виконано порівняння способів та конструкцій ПСП.


Дослідженнями взаємодії сипких середовищ з робочими органами зерноочисних машин займалися В.П. Горячкін, П.М. Василенко, Є.С. Гончаров, Г.Є. Листопад, П.М. Заїка, А.Н. Прилуцький, П.С. Берник, Б.І. Котов, В.С. Ловєйкін, В.В. Адамчук, Д.І. Мазоренко, О.І. Завгородній, Л.М. Тіщенко, В.А. Дубровін, С.І. Малюта, В.М. Дринча, М.В. Бакум, В.В. Бредихін, М.В. Півень, Ф.М. Абдуєва, О.В. Мандрика та ін. Очищення ЗС в ПП досліджували І.Є. Кожуховський, Є.С. Гончаров, П.М. Заїка, А.І. Бурков, В.Л. Андрєєв , В.В. Гортинський, А.Б. Демський, А.Я. Маліс, А.І. Нелюбов, А.С. Матвєєв, М.Н. Мігреладзе, В.П. Нілов, С.П. Степаненко, С.О. Харченко та ін.


Перспективним напрямком підвищення ефективності очищення ЗС від легких домішок є використання багатократного їх очищення за рахунок створення основної і додаткових зон на конусно-каскадній поверхні ПСП (рис. 1).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины