ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ НАВАНТАЖЕННЯМ І РЕСУРСАМИ ІТ-ІНФРАСТРУКТУРИ :



Название:
ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ НАВАНТАЖЕННЯМ І РЕСУРСАМИ ІТ-ІНФРАСТРУКТУРИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, сформульовано мету і задачі досліджень, наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, наведено дані про впровадження результатів роботи, публікації і особистий внесок автора.


 


Перший розділ присвячено огляду та аналізу проблем управління ІТ-інфраструктурою та постановці задачі дослідження. Вводяться основні поняття та визначення ІТ-інфраструктури та її системних характеристик, досліджуються проблеми створення ІТ-інфраструктури та управління нею. Здійснюється огляд існуючих комерційних рішень та моделей і методів розподілу ресурсів і управління навантаженням, покладених в її основу. Уточнюються задачі дослідження.


 


 


Другий розділ присвячено розробленню моделей і алгоритмів управління ІТ-інфраструктурою організацій і підприємств з урахуванням цілей та задач ведення бізнесу. Оскільки зазначенні моделі залежать від багатьох чинників, то в роботі запропонована класифікація потрібних для реалізації системи управління ІТ-інфраструктурою моделей і алгоритмів з урахуванням цих чинників як ознак класифікації. На рис.1  наведені параметри моделей за кожною із ознак. Потрібні моделі визначаються комбінаціями зазначених параметрів.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины