УДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИМ КОМПЛЕКСОМ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ НА ОСНОВІ ЕТАЛОННОЇ МОДЕЛІ



Название:
УДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИМ КОМПЛЕКСОМ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ НА ОСНОВІ ЕТАЛОННОЇ МОДЕЛІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, її новизну та практичне значення, а також показано зв’язок роботи з науковими програмами, темами, сформульовано мету та завдання досліджень, викладена наукова новизна, практична цінність отриманих результатів.


У першому розділі проаналізовано технологічні схеми ОТК ВК та технологічний процес його виробництва як об’єкти автоматизації у контексті розширення функціонального забезпечення автоматичної системи керування.


Стаціонарні ОТК ВК проектуються за порційно-періодичним принципом дії, що спрощує технологічну схему, забезпечує випуск широкого асортименту комбікормів, уніфікує налагодження ОТК та його експлуатацію, спрощує АСК ним, дозволяє використовувати прості індивідуальні інжинірингові рішення. Розглянуто питання готовності господарств використовувати АСК на основі сучасних засобів автоматизації.


Аналіз АСК ОТК ВК у господарствах показав недостатній рівень автоматизації ТП при відносно низьких показниках її надійності. Пов’язано це з застосуванням морально застарілих технічних засобів автоматизації, апаратури керування та захисту, а також умовами експлуатації і впливом оточуючого середовища (рис. 1). Вплив цих недоліків намагаються зменшити шляхом якісного обслуговування ОТК та придбання надійної апаратури керування та захисту, але у традиційній формі реалізації ці заходи мають високу капітальну вартість. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины