Совершенствование системы кондиционирования рудничного воздуха глубоких горизонтов с использованием гидрораспределителя :



Название:
Совершенствование системы кондиционирования рудничного воздуха глубоких горизонтов с использованием гидрораспределителя
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


            У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано мету і задачі дослідження, викладено наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, приведено відомості про публікації та апробації роботи.


            У першому розділі викладено стан досліджень в області шахтних систем кондиціонування рудникового повітря та вивчення гідравлічного удару в горизонтальних трубопроводах при несталому рухові рідини.


            В коло процесів, де необхідно враховувати переміщення рідини в умовах несталого режиму і входять задачі переміщення холодоносія систем кондиціювання рудникового повітря на глибокі горизонти.


            Теоретичні і експериментальні дослідження систем регулювання теплового режиму шахт проводили: О.Н. Щербань, О.О. Кремнєв, В.П. Черняк, Ю.Д. Дядькін, Ю.А. Цейтлін, Г.В.Дуганов, В.Я. Журавленко, Г.П. Герасименко, Ю.В. Шувалов, О.І. Волошин, Г.В. Аверін, В.С. Маєвський, Ю.П. Добрянський, В.О.Кузін, С.Г. Гендлер, Г.А. Шевельов, В.Ф. Рожко та ін. Результати досліджень закладені в основу прогнозування і регулювання теплового режиму шахт.


            В вугільній промисловості зберігається наполеглива необхідність подальшого удосконалення способів і засобів кондиціонування рудникового повітря, використання і впровадження ефективних улаштувань і вузлів систем холодопостачання, які є найбільш важливими, складними елементами системи кондиціонування, які дорого коштують. Розв’язання такої задачі не може бути виконано без удосконалення основних елементів СКРП.


            Великі втрати холоду системами кондиціонування рудникового повітря пред’являють вимоги до раціонального використання енергетичних ресурсів і технологічного обладнання для цього пропонується удосконалена схема передачі холодоносія на глибокі горизонти шахт.


 


            Таким чином, зміст дисертації складає розробка, теоретичного і експериментального обґрунтування ефективності і надійності роботи СКРП при заміні ТВТ на удосконалені схеми передачі холодоносія на глибокі горизонти і розробка рекомендацій по удосконаленню СКРП, оснащених гідророзподілювачами.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины