ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ПІСЛЯРЕМОНТНИХ ВИПРОБУВАНЬ АСИНХРОННИХ ДВИГУНІВ



Название:
ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ПІСЛЯРЕМОНТНИХ ВИПРОБУВАНЬ АСИНХРОННИХ ДВИГУНІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтована актуальність роботи, сформульовані мета й задачі дослідження, наукова новизна та практичне значення отриманих результатів, показаний рівень апробації роботи і кількість публікацій за тематикою досліджень.


У першому розділі розглянуто типові структури інформаційно-діагностичних комплексів і функції інформаційно-програмного забезпечення. Проаналізовано актуальність створення інформаційних технологій для забезпечення процесу післяремонтних випробувань.


В умовах підприємств відсутність працюючих служб моніторингу електроустаткування, а також ефективних універсальних випробувальних комплексів призводе до значних втрат від експлуатації неякісних двигунів і зупинки основного обладнання. Виправити ситуацію можливо за рахунок створення нової інформаційної технології, яка задовольнить вимоги сучасних методів енергодіагностування та дозволить суттєво знизити капітальні витрати на створення діагностичних комплексів.


Необхідне апаратне, математичне і програмно-інформаційне забезпечення повинне підтримувати регламентовані державним стандартом досліди і виміри при обертовому і нерухомому роторі. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины