УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ФОРЕЛІ :



Название:
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ФОРЕЛІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність та зв'язок роботи з науковими програмами, планами, темами, сформульовано мету і завдання дослідження, показано наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, наведено дані щодо їх апробації, визначено особистий внесок здобувача у проведених дослідженнях та публікаціях за темою дисертаційної роботи.


У першому розділі «Проблеми виробництва комбікормів для форелі» на основі проведеного аналізу літературних та патентних джерел проаналізовано стан і перспективи виробництва комбікормів для форелі в Україні, які свідчать про доцільність виробництва вітчизняних високоякісних комбікормів для форелі. Визначено потреби форелі у поживних і біологічно-активних речовинах, особливості травлення і годівлі та вимоги якості комбікормів для форелі, відзначено, що проблеми виробництва комбікормів для форелі пов’язані, у першу чергу, з забезпеченням високого вмісту протеїну і жирів у рецептах. Проведено аналіз способів і технологій виробництва комбікормів для форелі та встановлено недоліки у схемах побудови технологічного процесу і шляхи удосконалення технологій для забезпечення необхідної якості комбікормів.


У другому розділі «Загальна методика досліджень та характеристика експериментальної бази» визначено науково-методичні основи та розроблено програму проведення досліджень (рис. 1), в якій відображено основні напрямки роботи, показано взаємозв’язок етапів удосконалення технології виробництва комбікормів для форелі, описано об’єкт, методи та експериментальну базу дослідження.


 


Для вивчення фізико-хімічних, біохімічних та мікробіологічних показників екструдованої кормової суміші, продукційних комбікормів та кормової сировини для їх виробництва використовували комплекс загальноприйнятих та стандартних методів досліджень. Результати досліджень оброблено методами математичної статистики та обчислювальної техніки. Експериментальні дослідження проводились на базі кафедр технології комбікормів і біопалива, біохімії, мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій, а також лабораторії біохімії Одеського селекційно-генетичного інституту Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення НААН України (м. Одеса), Інституту стоматології АМН (м. Одеса), ТОВ «Комбіко» (м. Одеса). Експериментальні дослідження технологічних процесів та їх режимів проведено на спеціальних лабораторних установках та у виробничих умовах на технологічному обладнанні: екструдування – на виробничому екструдері марки ЕЗ-150, змішування зерна кукурудзи та малоцінної риби – у фаршмішалці і у змішувачі періодичної дії з лопатевим перемішуючим пристроєм. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины