ЕЛЕКТРОДИНАМІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ MIMO-КАНАЛУ З УРАХУВАННЯМ ПОЛЯРИЗАЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ АНТЕН :



Название:
ЕЛЕКТРОДИНАМІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ MIMO-КАНАЛУ З УРАХУВАННЯМ ПОЛЯРИЗАЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ АНТЕН
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ


 


У вступі розкрито сутність і стан науково-технічної задачі, обґрунтовано актуальність теми дисертації, наведено мету і задачі дослідження, сформульовано об’єкт, предмет, представлено методи дослідження, визначено основні елементи наукової новизни, практичне значення одержаних результатів, зазначено зв’язок роботи з науковими планами, темами і наведено відомості про апробацію та публікації основних наукових результатів, одержаних у роботі.


Перший розділ дисертаційної роботи присвячено аналізу сучасного стану та напрямів розвитку систем безпроводового зв’язку, таких як стільникові системи зв’язку та системи широкосмугового радіодоступу, що працюють в умовах багатопроменевого поширення радіохвиль.


 


Розглянуто основні відомі методи підвищення пропускної здатності і швидкості передавання у сучасних системах безпроводового зв’язку та показано, що основним напрямом підвищення їх пропускної здатності є застосування технології МІМО. Теоретично питома пропускна здатність МІМО-каналу оцінюється за допомогою формули Шеннона

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины