ОБГРУНТУВАННЯ КОНСТРУКТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ СЕПАРУВАЛЬНОЇ МАШИНИ ВІБРОУДАРНОЇ ДІЇ :



Название:
ОБГРУНТУВАННЯ КОНСТРУКТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ СЕПАРУВАЛЬНОЇ МАШИНИ ВІБРОУДАРНОЇ ДІЇ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми, викладено зв’язок роботи з науковими програмами, сформульовано мету, завдання, методи досліджень, дається загальна характеристика дисертації та основні положення, які виносяться на захист.


У першому розділі «Огляд конструкцій та досліджень в галузі вібраційної та віброударної сепарації зерна» проаналізовано особливості технології очищення зернових сумішей та конструктивних параметрів машин для процесів розділення сипких зернових мас, визначено напрями і поставлено задачі на проведення робіт.


Найбільше застосування відводиться способу сортування вівса після його лущення за різницею в питомій вазі лущених та нелущених зерен та різними законами їх руху по робочих поверхнях  та в зерновому шарі.


Дослідження процесу сортування зернових сумішей проводили В. П. Гарячкін, Л. В Погорілий, Н. М. Загоротний, В. В. Гортинський, А. Б. Демський, Е. А. Непомнящий, Г. А. Егоров та інші.


Взаємодію зерна  та іншої сільськогосподарської продукції з робочими органами сільськогосподарських машин досліджували П. М. Василенко, В. В. Гортинський,  Л. В. Погорілий, В.М. Булгаков, Р. Б. Гевко, Р.М. Рогатинський, Г.А. Хайліс та інші. Проте питання віброударного сепарування зерна все ще залишається вирішеним не повністю.


Для підвищення ефективності сортування необхідно створити сталий рух сировини (вівса після лущення) через живильник, який повинен рівномірно розподілити зерно на сортувальному столі в робочі сортувальні канали з боковими зигзагоподібними стінками.


 


Проведено класифікацію методів сепарування зернових сумішей, де визначена можливість сепарування  з заданою ефективністю на більш однорідні фракції, у нашому випадку двокомпонентна суміш лущеного та нелущеного зерна вівса.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины