ТЕХНОЛОГИЯ РЕМОНТА И ВОССТАНОВЛЕНИЯ КАНАЛИЗАЦИОННЫХ ТРУБОПРОВОДОВ, РАСПОЛОЖЕННЫХ В СЛОЖНЫХ ГЕОЛОГИЧЕСКИХ УСЛОВИЯХ :



Название:
ТЕХНОЛОГИЯ РЕМОНТА И ВОССТАНОВЛЕНИЯ КАНАЛИЗАЦИОННЫХ ТРУБОПРОВОДОВ, РАСПОЛОЖЕННЫХ В СЛОЖНЫХ ГЕОЛОГИЧЕСКИХ УСЛОВИЯХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі дисертаційної роботи обґрунтовано актуальність обраної теми, поставлено мету і завдання досліджень, наведено основні положення і результати, які виносяться на захист.


У першому розділі розглянуто конструктивні рішення трубопровідних систем водовідведення, що експлуатуються. Наведено дані протяжності мереж водовідведення в містах України та зокрема в місті Харкові. Як показав аналіз мереж водовідведення, основна їх частина зведена з залізобетону. Це, насамперед, трубопроводи самопливних систем. Так самопливні системи в Харкові мають діаметр від 100 до 3400 мм. Основними матеріалами труб є кераміка, залізобетон та чавун. Більша частина каналізаційних трубопроводів у таких містах, як Київ та Харків, експлуатуються понад 50 років.


Питаннями експлуатаційної надійності трубопроводів водовідведення
присвячено            наукові праці І.О. Абрамовича, Д.Ф. Гончаренка, С.В. Храменкова, В.О. Орлова, А.О. Добряєва, О.М. Коваленка, Ю.Б. Клейна, І.В. Корінька,
С.С. Піліграмма, Д. Штайна, У. Вінклера та інших.


 


У цих працях значну увагу приділено ремонту та відновленню трубопроводів водовідведення відкритим та закритим способами. Водночас існує необхідність вирішення завдань із підвищення експлуатаційної надійності трубопроводів, розташованих у складних геологічних умовах. Ефективними при цьому можуть бути технічні та організаційно-технологічні рішення з використанням склопластикових труб.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины