МЕТОД ОЦІНЮВАННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ МЕДИЧНОГО ДІАГНОСТИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ НА ПЕРЕСУВНИХ КОМПЛЕКСАХ :



Название:
МЕТОД ОЦІНЮВАННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ МЕДИЧНОГО ДІАГНОСТИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ НА ПЕРЕСУВНИХ КОМПЛЕКСАХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, зазначено зв’язок з науковими програмами, планами, темами, сформульовано мету та задачі, об’єкт та предмет дослідження, визначено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, зазначено відомості про апробацію роботи, впровадження результатів та публікації.


У першому розділі проведено інженерний аналіз МДО на прикладі флюорографа з цифровою обробкою зображень, який розміщений на пересувних комплексах. Інженерний аналіз здійснений з метою дослідження МДО як об’єкта оцінювання технічного стану. При цьому, особливу увагу приділено аналізу наслідків відмов.


Розроблено методику моделювання МДО для визначення необхідної та достатньої сукупності параметрів ОТС. Показано, що для флюорографа, який розміщений на пересувному комплексів, з метою визначення параметрів ОТС може бути застосований метод спектрального аналізу на основі перетворень Фур’є та метод функціонально-логічного моделювання.


Здійснено класифікацію методів побудови алгоритмів оцінювання технічного стану з урахуванням оптимізованого обсягу параметрів контролю та ступені конструктивно-експлуатаційних особливостей МДО. Враховуючи складність структурної побудови флюорографа, встановлено, що для оцінювання технічного стану доцільно застосовувати алгоритм на основі способу «час-ймовірність».


Визначено класифікаційні групи існуючих засобів автоматизації технологічного процесу ремонту та визначено критерій ефективності їх застосування. Це обумовлено тим, що при переході на ремонт за фактичним технічним станом, необхідно застосовувати автоматизовані комплекси (АК) оцінювання технічного стану, які характеризуються такими основними параметрами як рівень вірогідності результатів контролю, рівень надійності, рівень собівартості виконання ремонтних робіт.


У другому розділі проведені дослідження щодо процесу побудови новітньої системи ремонту МДО за фактичним технічним станом, основу якої складають інформаційна та автоматизована виробнича технології.


Виробнича діяльність експлуатаційних підприємств свідчить, що в існуючій системі ремонту спостерігаються наступні недоліки, які знижують рівень ефективності технологічних процесів ремонту:


низький рівень автоматизації і комп’ютеризації виробничих технологій, що не дає можливість забезпечити необхідний рівень об’єктивної оцінки технічного стану МДО;


–невідповідність обсягу ремонтних робіт фактичному технічному стану виробів, що призводить до зниження рівня ефективності процесу експлуатації МДО;


–не впроваджуються організаційно-інформаційні структури взаємозв’язку експлуатаційного підприємства із заводом-виробником.


 


            Зазначені недоліки в існуючій системі ремонту не дозволяють забезпечити необхідний рівень ефективності експлуатації парку автомобілів, на яких розташоване МДО; не забезпечують необхідний рівень продуктивності процесів ремонту, а також необхідний рівень якості виконання ремонтних робіт. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины