ПРОГНОЗУВАННЯ НАДІЙНОСТІ ТРУБОПРОВОДІВ РОЗПОДІЛЬЧИХ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ СТАТИСТИЧНИМИ МЕТОДАМИ :



Название:
ПРОГНОЗУВАННЯ НАДІЙНОСТІ ТРУБОПРОВОДІВ РОЗПОДІЛЬЧИХ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ СТАТИСТИЧНИМИ МЕТОДАМИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми роботи, сформульовані мета і завдання дослідження, наведені наукова новизна і практична цінність одержаних результатів і форми їхньої апробації.


         У першому розділі за результатами вивчення літературного огляду, обґрунтовано вибір показників надійності трубопроводів теплових мереж.


         За показники надійності трубопроводів теплових мереж, що ремонтуються, прийнято імовірнісно-статистичні показники надійності: параметр потоку відмов і обчислені на його основі імовірність безвідмовної роботи та час напрацювання на відмову, які враховують усі фактори, що впливають на їхню довговічність і надійність.


         При цьому з метою оптимального планування і проведення ремонтних робіт доцільно використовувати запропонований уточнений параметр потоку відмов, який включає залежність його від строку експлуатації трубопроводів, їхнього діаметра та виду пошкоджень, а також указані показники надійності для подавального і зворотного теплопроводів і подавальних трубопроводів гарячого водопостачання.


Огляд  джерел за темою дисертаційної роботи дав змогу сформулювати завдання дослідження, вирішення яких відбито в розділах 2, 3, 4.


 


         У другому розділі, в якості об’єкту для досліджень були використані дані по пошкоджуваності трубопроводів розподільчих теплових мереж за період 2003-2005р.р. довжиною 703,2 км, діаметрами 57219 мм, побудованих у 1968-1996 рр., підключених до 84 ЦТП Комунального підприємства «Харківські теплові мережі». Із метою апробування одержаних статистичних моделей для зазначених вище умов використано дані про пошкоджуваність трубопроводів теплових мереж за 2004 р.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне