ТЕХНОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ОСНОВІ ЗАКОНОМІРНОСТЕЙ ФОРМУВАННЯ ВАНТАЖОПОТОКІВ



Название:
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ОСНОВІ ЗАКОНОМІРНОСТЕЙ ФОРМУВАННЯ ВАНТАЖОПОТОКІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЇ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, визначено мету і задачі, об’єкт та предмет дослідження; коротко викладені методи дослідження, розкриваються наукова новизна, практичне значення одержаних результатів та особистий внесок автора, наведені відомості про апробацію та публікації результатів досліджень, наведена структура дисертації та її загальний обсяг.


У першому розділі, який присвячено аналізу сучасного стану проблеми, проведено огляд літературних джерел та проаналізовано стан досліджень в області забезпечення транспортного обслуговування міжнародних залізничних перевезень.


Значний внесок у вирішення теоретичних та практичних проблем транспортного забезпечення міжнародних вантажопотоків, а саме за організаційно-технологічними, технічними, економічними, комерційно-правовими аспектами, зробили такі науковці та фахівці, як В.М. Акулінічев, Є.С. Альошинський, Т.В. Бутько, С.І. Внукова, В.В. Габа, П.С. Грунтов, М.І. Данько, Ю.В. Дьомін, Ю.В. Кіхтєва, В.В. Козак, Ф.П. Кочнєв, Ю.Ф. Кулаєв, Д.В. Ломотько, М.І. Луханін, В.К. Мироненко, К.П. Мироненко, Т.А. Мукмінова, Є.В. Нагорний, В.Я. Негрей, Г.І. Нечаєв, В.І. Пасічник, Ю.Й. Пероганич, Г. Поттгоф, М.В. Правдін, М.В. Тітов, Б.І. Торопов, Ю.М. Цвєтов, Г.А. Циркунов, В.О. Шиш, П.О. Яновський та ін.


 


Проаналізовано номенклатуру, обсяги та напрями перевезень основних міжнародних вантажопотоків (рис. 1). Встановлено «дзеркальність» форм кривих транзиту і експорту. Вона не є випадковою, адже транзит для України – це експорт товарів з інших країн (передусім Російська Федерація, Казахстан, Білорусь), часто на одні й ті ж самі ринки, де ці товари конкурують з українськими. На перевезеннях це відображається таким чином, що у сумі частки експорту і транзиту в перевезеннях складають досить стабільну величину (38 – 40% протягом 2009 – 2011 років).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины