МІЦНІСТЬ І ДЕФОРМАТИВНІСТЬ АНКЕРНИХ ЗВ’ЯЗКІВ У ЗАКЛАДНИХ ДЕТАЛЯХ І З’ЄДНАННЯХ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ



Название:
МІЦНІСТЬ І ДЕФОРМАТИВНІСТЬ АНКЕРНИХ ЗВ’ЯЗКІВ У ЗАКЛАДНИХ ДЕТАЛЯХ І З’ЄДНАННЯХ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету і завдання дослідження, викладено наукову новизну, практичне значення та апробаці ю одержаних результаті в, практичну ці нні сть.


У першому розділі поданий огляд і критичний аналіз стану проблеми дослідження роботи закладних деталей і анкерів залізобетонних конструкцій. Вагомий внесок у проведення експериментальних досліджень та розробку теорії розрахунку розповсюджених в сучасному залізобетонному будівництві закладних деталей анкер в внесли багато в тчизняних заруб жних вчених нженер в, серед них Барашиков А.Я., Бліхарський З.Я., Байков В.М., Васильєв О.П., Катін М.І., Кваша В.Г., Клименко Ф.Є., Клімов Ю.А., Людковський І.Г., Стрілецький М.М., Стульчиков О.М., Холмянський М.М., Шиті ков Б. О., Шутенко Л.М., РигшапсИук


S.,  Lagoda M., Starosolski W., Zaboklicki M., Urban I., та інші. Окремі теоретичні, експериментальні і технологічні питання з цієї проблеми вирішували також Барабаш Василь М., Барабаш Володимир М., Бєлов Б.П., Гайдаш М.Л., Гольдштейн Б.С., Губі й М.М., Закора О.Л., Казарновський В.С., Кольнер В.М., Сакамський Ю.М., Серьогін І.М., Тевелев Ю.О., Шорохов Г.Г., та ін.


Основний об’єм експериментальних досліджень роботи закладних деталей різних типі в при рі зних видах навантаження виконаний у двох науково-дослідних організаціях, а саме: ВНДІ Залізобетон (м.Москва)під керівництвом Холмянського


М.М. і НДІ Залізобетон (м. Москва) під керівництвом Каті на М.І. Окремі питання досліджували в інших науково-дослідних і учбових закладах, зокрема у Львівській політехніці під керівництвом проф. Клименка Ф.Є. при розробці способів анкерування зовнішньої листової арматури залізобетонних конструкцій. Досліджували різні типи зварних і штампованих закладних деталей в тяжкому бетон керамзитобетон для застосування в каркасному крупнопанельному збірному залізобетонному будівництві при статичних навантаженнях а також навантаженнях типу сейсм чних.


За результатами цих досліджень розроблені пропозиції з розрахунку мі цності закладних деталей з рі зними типами анкері в, а також окремих анкері в при різних схемах навантаження і руйнування. Переважна більші сть з них носить емпіричний характер і може бути розповсюджена на розрахунок лише тих типів закладних деталей, які експериментально досліджували.


 


Суттєвим недоліком виконаних досліджень є і те, що більшість з них виконана на дослідних зразках невеликих розмірі в (моделях закладних деталей) з анкерами невеликих діаметрів (10-14 мм), що не в повній мірі ві дображає умови роботи реальних закладних деталей з анкерами бі льших ді аметрі в. Тому залишається актуальною проблема дослідження закладних деталей і анкерів натурних розмірі в пі д великі навантаження для застосування в стикових з’єднаннях залізобетонних каркасі в багатоповерхових будинків та в умовах реконструкції при пі дсиленні і розширенні залізобетонних прольотних будов автодорожніх мості в. Виконані в цих напрямках теоретичні і експериментальні дослідження і є предметом дисертаційної роботи.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины