ПОТОКОВІ МЕТОДИ І ЗАСОБИ ПОВНОФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ПОБІТОВОЇ АРИФМЕТИКИ ЗІ ЗМЕНШЕНИМИ ВИТРАТАМИ ОБЛАДНАННЯ



Название:
ПОТОКОВІ МЕТОДИ І ЗАСОБИ ПОВНОФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ПОБІТОВОЇ АРИФМЕТИКИ ЗІ ЗМЕНШЕНИМИ ВИТРАТАМИ ОБЛАДНАННЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


        


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету, задачі, об’єкт, предмет та методи досліджень, визначено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, подано загальну характеристику роботи.


У першому розділі автором проведено аналіз стану повнофункціональної побітової потокової обробки у сучасних та перспективних технологіях побудови цифрових засобів. Обґрунтовано важливість проблеми з’єднань у цифровій техніці та визначено побітову обробку як один з напрямів вирішення даної проблеми. Зроблено висновок про необхідність використання для такої обробки надлишкових систем числення. Розглянуто переваги та недоліки порозрядної потокової обробки у знакорозрядній двійковій системі числення. Розглянуто особливості і визначено недоліки існуючих підходів до організації побітової обробки у класичній двійковій системі числення та у системах числення золотої p-пропорції. Визначено актуальність зменшення витрат при побудові пристроїв для даної обробки. Сформульовано напрям і задачі досліджень.


 


У другому розділі описано запропоновані автором теоретичні положення, що узагальнюють системи числення, в яких можлива повнофункціональна порозрядна потокова обробка. Вони названі АМ-системами числення. АМ‑системи числення – це вагомозначні надлишкові системи числення з природним порядком ваг, в яких між вагами розрядів наряду з мультиплікативним існує адитивне співвідношення певного виду. Будь-яка АМ‑система числення може бути описана такою сукупністю параметрів

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины