МЕТОДИ АДАПТИВНОГО КООРДИНУЮЧОГО КЕРУВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ПРОЦЕСІВ З РІЗНОТЕМПОВОЮ ДИСКРЕТИЗАЦІЄЮ :



Название:
МЕТОДИ АДАПТИВНОГО КООРДИНУЮЧОГО КЕРУВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ПРОЦЕСІВ З РІЗНОТЕМПОВОЮ ДИСКРЕТИЗАЦІЄЮ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність дослідження координуючого керування з різнотемповою дискретизацією, показано зв'язок дослідження з науковими темами, встановлено мету і завдання роботи, показано наукову новизну та практичне значення отриманих результатів. Також наведено дані про публікації здобувача і апробацію результатів.


У першому розділі проведено аналіз наукової літератури, присвяченої системам керування з різнотемповою дискретизацією та координуючим системам керування, і наведено кілька способів класифікації координуючих систем. В той час як літератури з різнотемпового керування, а також по різнотемпових економетричних моделях, досить багато, стосовно координуючого керування відомо відносно мало досліджень. При цьому майже всі відомі на сьогодні методи керування співвідношеннями розроблені для окремих інженерно-технічних задач, і їхнє узагальнення на більш широкий клас систем викликає значні труднощі. Більшість робіт в галузі координуючого керування розглядають системи, що функціонують у неперервному часі та за відсутності стохастичних збурень, а також без запізнень. Також практично невідомі спеціальні моделі часових рядів для співвідношень окремих величин, тим більше відсутні моделі динаміки умовних дисперсій співвідношень для гетероскедастичних процесів. Адаптивні методи керування та прогнозування дуже рідко застосовувались до координуючих систем. Нарешті, на сьогодні невідомі дослідження в галузі координуючого керування, які б передбачали різнотемпову дискретизацію координат або функціонування системи координуючого керування у декількох масштабах часу. Враховуючи актуальність як теорії різнотемпового керування, так і теорії координуючого керування, відчувається потреба в здійснені синтезу цих двох напрямків сучасної науки. Виходячи з проведеного аналізу, у першому розділі формулюються основні задачі для подальшого дослідження.


Другий розділ присвячено координуючим системам керування з різнотемповою дискретизацією за відсутності стохастичних збурень. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины