ПОВЫШЕНИЕ РЕСУРСНЫХ ВОЗМОЖНОСТЕЙ ПАРКА ВАГОНОВ-ЦИСТЕРН ПРОМЫШЛЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ :



Название:
ПОВЫШЕНИЕ РЕСУРСНЫХ ВОЗМОЖНОСТЕЙ ПАРКА ВАГОНОВ-ЦИСТЕРН ПРОМЫШЛЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У загальній характеристики роботи наводиться обґрунтування обраної теми, її актуальність, показано зв’язок роботи з Державними та галузевими програмами, формулюються мета і завдання дослідження, їх наукова новизна та практичне значення, зазначаються об’єкт та предмет дослідження. Наведено дані про впровадження результатів роботи, особистий внесок автора та публікації.


У першому розділі виконано дослідження ресурсних можливостей парку вагонів-цистерн промислових підприємств.


Підприємства вагонобудування, випускаючи нову продукцію, сумісно із замовником розробляють технічне завдання на виріб, та, згідно до цього, розробляють та погоджують конструкторську документацію. Після цього, випробувальний зразок підлягає попереднім випробуванням з ціллю визначення відповідності виробу нормативно-технічній документації. За результатами цих випробувань обґрунтовується призначений термін служби, який відповідає технічним умовам на експлуатацію вагона-цистерни.


Таким чином, при створенні вагонів-цистерн закладається певний резерв, в якому розрахункова довговічність вагонів-цистерн дещо вища призначеної.


 


Аналіз технічного стану парку вагонів-цистерн, на прикладі підприємства хімічної промисловості, дозволив виявити основну проблему транспортного процесу – більшість вагонів-цистерн витратили передбачений нормативно-технічною документацією термін служби, що призводить до неможливості їх подальшої експлуатації. На підставі прогресуючого дефіциту транспортних одиниць (мал.1а), проводиться комплекс робіт за оцінкою їх ресурсу та можливості продовження терміну безпечної експлуатації. Із загальної кількості власних вагонів-цистерн термін служби минув більш ніж у 70 %. До кінця 2014 року дефіцит вагонів-цистерн на промисловому підприємстві стане більш ніж 90%.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины