ИСТОЧНИКИ ПИТАНИЯ С ЯЧЕЕЧНОЙ СТРУКТУРОЙ ПОСТРОЕНИЯ ДЛЯ ЭЛЕКТРОРАЗРЯДНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ :



Название:
ИСТОЧНИКИ ПИТАНИЯ С ЯЧЕЕЧНОЙ СТРУКТУРОЙ ПОСТРОЕНИЯ ДЛЯ ЭЛЕКТРОРАЗРЯДНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтована актуальність теми й доцільність роботи, сформульовані мета і завдання наукового дослідження, викладені наукова новизна і практичне значення результатів досліджень, визначено особистий внесок автора, наведені дані про зв'язок роботи з науковими програмами, апробацію результатів роботи, публікації й впровадження.


У першому розділі виконано аналіз сучасного науково-технічного стану проектування високочастотних зарядних пристроїв (ЗП) ємнісних накопичувачів енергії (ЄНЕ) вітчизняних і закордонних виробників. Розглянуто існуючі на сьогодні типи зарядних пристроїв ЄНЕ (з перетворенням енергії на промисловій частоті, ЗП із проміжним перетворенням частоти (ППЧ) моноблочної структури) вітчизняних і закордонних виробників, їх переваги та недоліки. Основними недоліками моноблочної структури є неуніверсальність, обмежена частота перетворення вітчизняних ЗП, що впливає на шумовипромінення, та погана ремонтопридатність.


Від перерахованих недоліків вільна коміркова структура побудови джерел живлення. З'єднані паралельно-послідовно однакові за внутрішньою структурою комірки меншої вихідної потужності та напруги утворюють універсальний ЗП, вихідні параметри якого залежать від кількості включених комірок. Елементна база для перетворювачів частоти потужністю 1 – 2 кВт дозволяє підняти частоту перетворення до 20 – 30 кГц та вище, а також зменшити габарити високочастотних високовольтних трансформаторів комірок.


 


Для визначення залежності маси комірок від частоти і потужності розглянуто номограми залежності маси високовольтного високочастотного трансформатора від потужності й коефіцієнта заповнення вікна міддю, наведені на рис. 1, що побудовані за наступною моделлю.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне